TeSzedd 2013

TeSzedd 2013

teszedd.hu
2013/09/02
2013 szeptember 14-én szombaton vedd fel a kesztyűt újra!
Hirdetés

 

Magyarországon első alkalommal 2011. május 21-én szervezték meg a TeSzedd! önkéntes hulladékgyűjtési akciót, amelyben országszerte több mint 160 ezer magánszemély, 156 vállalat, 403 civil szervezet, valamint 551 közintézmény vett részt, 1500 helyszínen.

 

TeSzedd 2013 - Önkéntesen a tiszta Magyarországért

Időpont: 2013. szeptember 14.

Helyszín: lakóhelyedhez legközelebb eső gyűjtőpont.

Jelentkezés
Ha te is úgy érzed, itt az ideje, hogy felvedd a kesztyűt, akkor ! Ha még nem múltál el 18 éves, akkor szüleid vagy a tanáraid tudnak regisztrálni. Ha már elmúltál 18 éves, akkor ne csak magadat, hanem barátaidat és munkatársaidat is regisztráld!

A jótékonysági önkéntes munka remek csapatépítő erővel bír!

Fontos tudnod, hogy az akcióban mindenki saját felelősségére vesz részt. A szervezők minden tőlük telhetőt megtesznek biztonságos lebonyolítás érdekében, az esetleges balesetekért és károkért nem tudnak felelősséget vállalni.

Gyűjtési pontok bejelentése
A regisztráció mellett lehetőséged van , amire bizony ráfér egy komoly nagytakarítás. Az általad javasolt gyűjtési pont ellenőrzést követően rövid időn belül megjelenik a nyitólap térképén.

Mi vár rám 2013. szeptember 14-én a TeSzedd! akció keretén belül?
Minden részletről (pontos helyszín, találkozás időpontja, a gyűjtőpont koordinátorának az elérhetősége stb.) a rendezvényt megelőző héten a regisztrációnál megadott email címre tájékoztatót küldünk. Javasoljuk, hogy öltözz sportosan, az időjárásnak megfelelően.

Legyen nálad kézfertőtlenítő gél, hiszen nem minden helyszínen megoldható a kézmosás.

Kérlek, gondoskodj magadnak ételről és italról, vagy szervezzetek szemétszedési pikniket, ahol a csapat egyik része a terület megtisztításán munkálkodik, a többiek pedig ellátják őket enni- és innivalóval.

A szemétszedéshez zsákot és kesztyűt biztosítunk, az összegyűjtött szemét elszállítását minden esetben a helyi közszolgáltató végzi, legkésőbb szeptember 21-ig.

 

Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság például két helyszínennel vesz részt a programban. Az egyik az Aggteleki Nemzeti Park területén, Jósvafő gyülekezési ponttal, a másik Tokaj gyülekezőponttal a már hagyományos helyszínként a Bodrog-folyót tisztítását vette célba.

 

TeSzedd! 2013 részletek
teszedd.hu

Hirdetés