Természetjáró családi túrák a Mátrában Hír

Vuelta
2013/08/29
Szeretsz túrázni, és épp hétvégi programot keresel?
Hirdetés

Látogass el augusztus 31-én a sástói Oxygen Adrenalin Parkba, ahol igazi családi gyalogos túrák várnak, egy kétnapos bringás fesztivál részeként.

Hétvégén, a mátrai McDonald’s BringaMánia Fesztiválon azokra is gondoltak a szervezők, akikben kevésbé dúl a versenyszellem, esetleg nem elég gyakorlottak ahhoz, hogy terepen bringázzanak, vagy csak egyszerűen imádnak az erdőben gyalogtúrázni. A szombat délután Sástóról induló hosszabb és rövidebb gyalogos Természetjáró Túrák résztvevői szakértő vezetők, erdészek tárasásában járhatnak be a Mátra legszebb pontjaiból néhányat.

Két táv közül választhatnak a túrázni vágyók: az egyik a BringaMánia 5 Kilátó Séta. A séta az Oxygen Adrenalin Park - Hanák Kolos kilátó - Rákóczi-forrás – Sástó, kilátó - Oxygen Adrenalin park útvonalon halad.

A másik táv a BringaMánia 10 Forrás Túra, útvonala Mátraházát is érinti, ahol „kötelező” megállni egy palacsintára vagy egy babgulyásra. Az útvonal: Oxygen Adrenalin Park – Hanák Kolos kilátó – Kecske-bérc – Mátraháza – a Mátra Maratonra épült fahíd a Görgői úton - Farkas-kút – Oxygen Adrenalin Park

Mindkét túra 2013. augusztus 31-én, szombaton 14 órakor indul.

 

A túrák regisztrációhoz kötöttek, de a részvétel mindenki számára ingyenes. Regisztrálni a www.vuelta.hu/BMF oldalon lehet augusztus 28-ig. Ha valaki lecsúszna az online nevezésről, az se keseredjen el, a helyszínen is lesz rá lehetősége.

Hirdetés