Természet és én... - Rajzverseny

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2007/10/02
A Magyar Turizmus Zrt. Közép-dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága a Zöldturizmus Éve 2007. alkalmából a székesfehérvári ART STÚDIÓ Képzőművészeti Szaküzlettel és a Fejér Megyei Természetbarát Szövetséggel közösen meghirdeti a „Természet és én...” c. rajzversenyt általános iskolások és kisgyermekes családok részére.
Hirdetés

A rajzverseny célja, hogy a gyermekek kreativitásának segítségével és lehetőségeivel felhívja a figyelmet a „királyi régió” természeti szépségeire, értékeire és az élmények rajzpapíron történő megörökítésével legyen mód az emlékek későbbi „előhívására”.
Ma már szerencsére ismét „divat” a természetjárás, egyre több család kel útra, hogy feltérképezze a tájat, a természethez kapcsolódó építészeti emlékeket (várak, kastélyok, erődök, régészeti parkok). Célunk, hogy a természeti értékek megismerésével és megörökítésével segíteni tudjuk a gyermekek és családok természet iránti kedvének növelését.

 
Kérjük az általános iskolásokat, családokat, vegyenek részt ezen a pályázaton. A jelentkezés feltételeiről az ART STUDIO székesfehérvári üzletében (Székesfehérvár, Palotai út 6.; Tel: 22/316-553), és a Közép-dunántúli Regionális Marketing Igazgatóságon (Tel: 22/370-051, vagy torzsok@itthon.hu) lehet érdeklődni.

 
Pályázni lehet grafikával, akvarellel és egyéb technikákkal is, melyet az ART STÚDIÓ Képzőművészeti Szaküzletben lehet leadni (8000 Székesfehérvár, Palotai út 6.)

 
A nyertes pályamunkákat és a legsikeresebbeket az ART STÚDIÓ székesfehérvári üzletében állítjuk ki.

 
Két kategóriában lehet indulni:
- egyéni
- családi

 
Az egyéni első 3 helyezett tárgyjutalomban, a család pedig egy hosszú hétvége nyereményben részesül. A legjobb munkákat road shown mutatjuk be és képeslapot készítünk belőle.
A zsűrizésbe turisztikai szakembereket, festőművészeket, környezetvédelmi és civil szervezeteket vonunk be.
Beadási határidő: 2007. október 15.
Díjátadás: 2007. október 31.

Hirdetés
Hirdetés