Sarkcsillag Sportbolt a multisportszaküzlet bemutatja

(x) - Támogatott tartalom
2016/09/16
Petzl szerencse akció! Phantom edzőmaszk, Altra, Petzl és  Katadyn újdonságok.

Sarkcsillag Sport bolt a multisport szaküzlet

Sarkcsillag
Sarkcsillag

Suunto szakbolt és hivatalos magyar Suunto szakszerviz

  

Phantom edző maszk

Újdonság itthon a Phantom edző maszk az állóképességi sportolók körében. A légzés fékező maszk szinte minden sporthoz alkalmas, ami erőt és fizikai állóképességet igényel, legyen az fitnesz, crossfit, harcművészet, futás, triatlon, Ironman, foci, kézilabda, röplabda, Spartan Race vagy akár számtalan más sport, a Phantom edző maszk előnyét minden sportoló élvezni fogja.

 

phantom-060913.jpg
phantom-060913.jpg

 

Magaslati edzés az alföldön, vagy a Duna parton? Nem gond!

Az innovatív Phantom Regulation System (PRS) lehetőséget biztosít, hogy 4 különböző ellenállási szintet állíthass be edzés közben anélkül, hogy közben le kéne venned a maszkot!

 

Altra cipők

Add meg lábadnak, ami jár, helyet, hogy természetes állásában segítsen téged stabilitásával és rugalmasságával. Az amerikai Altra cipők két, itthon legnépszerűbb modellje átdolgozásra került 2016. őszi-téli szezonra.

 

altra-lone-peak-3.0-terepfuto-cipo-2.jpg
altra-lone-peak-3.0-terepfuto-cipo-2.jpg

 

Altra Lone Peak 3.0

A Lone Peak 3.0 terepfutó cipő tetőtől talpig át lett dolgozva. Új profilú és új, igen strapabíró anyag összetételű talpa még jobb tapadást és stabilitást ad, mint eddig bármikor. Az új, megerősített felsőrész pedig jobban tartja lábfejed, jobb kontrollt ad és lábujjaid is nagyobb fizikai védelmet élvezhetnek kemény terepen.  

Altra Paradigm 2.0

A Paradigm 2.0 a világ egyetlen zero drop-os, ultra csillapítású, speciálisan lábformájú, széles lábfejjel készült futócipő. Új hálós felsőrésze továbbra is a világ ultrafutóinak kedvencei között tartja majd ezt a cipőt. Ha eleged van a hólyagokból és belilult, leeső körmökből, akkor próbáld ki valamelyik Altra modellt! 

 

Petzl szerencse akció!

Bármely két Petzl termék egyidejű vásárlása esetén 13% kedvezményt adunk mindkét termék árából!

(Az akció a Sarkcsillag Sport törzsvásárlói kedvezményével nem vonható össze.)

Multisport boltként széles választékban kínálunk Petzl fejlámpákat és Via Ferrata felszereléseket.

 

via-ferrata-petzl.jpg
via-ferrata-petzl.jpg

 

Petzl Tikka® Reactik® + Performance

A 2016. fejlámpa szezon legújabb fejlesztése a Petzl Tikka® Reactik® + Performance akkumulátoros, multi fénycsóvás, intelligens fejlámpa, mely a MyPetzl Light mobil app segítségével okostelefonról, tabletről akár menet közben is programozható. Reactive Lighting technológiája szenzor segítségével analizálja a környezetet és automatikusan beállítja a fényerőt a felhasználó igényeinek megfelelően. Menet közben is testre szabható, állítható fénycsóva, működési idő és fényerő a MyPetzl Light  okostelefon és tablet applikációnak köszönhetően.(Ingyenesen letölthető az App Store-ból és Google Play áruházból).

 

 

Az app segítségével menet közben is

- hozzáférsz a hátralévő akku időhöz bármikor
- állíthatsz a fényerőn és a működési időn
- aktiválhatod és létrehozhatsz világítási profilt a különböző aktivitásokhoz
- gyárilag egy multi-activity világítási profillal van ellátva a fejlámpa
- 4 további gyári profil található a MyPetzl Light app segítségével: terepfutás, hegymászás, trekking, hátizsákos túrázás
- Bluetooth® Smart technológiával dolgozik a fejlámpa, ami ki is kapcsolható
- a fejlámpa az applikáció nélkül is tökéletesen használható

 

Katadyn víztisztítók

Szívesen kortyolnál egy pilisi forrásból vagy egy alpesi patakból anélkül, hogy „fosnál” a következményektől? Akkor a Katadyn neked találta ki a My Bottle és a hamarosan megjelenő BeFree™ vízszűrős kulacsait, melyeket használhatsz klasszikus és puha szilikon kulacsként is, vagy vízszűrőként is.

 

katadyn-be-free-vizszuros-kulacs.jpeg
katadyn-be-free-vizszuros-kulacs.jpeg
 
katadyn-hiker-pro.jpeg
katadyn-hiker-pro.jpeg

 

Akár bringázol, futsz, horgászol, sziklát mászol vagy utazgatsz a világban és egyszerűen szeretnéd megoldani a folyadékbevitelt, a rossz ízű, fura szagú, vagy forralás nélkül nem ajánlott csapvizek megszűrésével? Ez a két kulacs a választ a problémára.

 

 

Figyelem! Komolyan szennyezett vizek, vizelet, stb. expedíciós körülmények közötti biztonságos megtisztítására már komolyabb szűrőkre lesz szükség, mint pl. a Katadyn Combi, Hiker Pro vagy a Vario Microfilter.