Karaván Szalon 2015 Hír

Karaván Szalon 2015 Hír

(x) - Támogatott tartalom
2015/02/02
Új időpontban! 2015. február 12. és 15. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „F” pavilonjában .

Karaván Szalon 2015
2015-ben a 9. alkalommal sorakozik fel a hazai lakókocsi és lakóautó kínálat közel egésze a Hungexpo-n. A kiállítás korábban az Utazás kiállítással egy időben került megrendezésre, de idén új időpontban, a FeHoVa, vagyis a Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi kiállítás és a Budapest Boat Show hajókiállítás mellett jelenik meg. A kiállításra látogatókat 19 kiállító várja 32 lakókocsival, lakóautóval, összesen 3600 négyzetméteren az F pavilonban, rögtön a Budapest Boat Show kiállításnak helyet adó G pavilon mellett.

 

Karaván Szalon 2015 Forrás: karavanszalon.hu
Karaván Szalon 2015
Kép forrása: karavanszalon.hu

 

Programok és látványosságok
A kiállításon a legújabb lakóautó modellek megjelenése mellett, old-timer lakóautók és lakókocsik is megjelennek. Az érdeklődők megismerkedhetnek a különböző, túrázással és kempingezéssel foglalkozó szövetségek munkájával és előnyeivel. Mindezek mellett, pedig rengeteg színes programmal várják a látogatókat, a bátrabbak például kipróbálhatják ügyességüket a mover akadálypályán, ahol a lakókocsikat mozgató szerkezettel – a mover-rel, - egy apró járművet navigálhatnak végig a különböző akadályokon. Kialakításra kerül egy pihenő rész is ahol kempingezésről szóló filmeket és fotógalériát lehet megtekinteni. A kempingezésben járatos látogatók pedig lemérhetik tudásukat a témához kapcsolódó totóban. De a programok összeállításakor a gyermekekre is gondoltak a szervezők, arcfestéssel és rajzversennyel is készülnek.

Online jegyvásárlás
A Karaván Szalonra kedvezményesen megveheted jegyed a kiállítás honlapján, ha online vásárolsz. Így nem csak pénzt, hanem időt és energiát is megtakarít, hiszen a helyszínen nem kell külön sorban állni a kasszánál. Az online regisztráció pedig további kedvezményre jogosít.

 

Karaván Szalon 2015 Forrás: karavanszalon.hu
Karaván Szalon 2015
Kép forrása: karavanszalon.hu

 

Karaván Kemping
A korábbi évek hagyományaihoz visszatérve idén újra megnyitja kapuit a Karaván Kemping, hogy a lakókocsival vagy lakóautóval érkező látogatók a kiállítás látogatása után igazi kemping környezetben, hangulatos közösségben tölthessék el estéiket. A Karaván Kemping árairól és nyitva tartásáról a kiállítás honlapján tájékozódhatsz.

Egyidejű rendezvények
A Karaván Szalon kiállítással párhuzamosan zajló kiállítások is megtekinthetők egy belépőjeggyel, ráadásul színes és változatos programokat kínálnak. A FeHoVa kiállításon számos trófea lesz megtekinthető, közöttük magyar vadászok ragadozó-trófeái, a 2013-2014-es vadászidény legjobb magyar nagyvadtrófeái. De ezek mellett Herendi porcelán kiállítás és gasztronómiai bemutató és kóstoló várja a látogatókat. A Budapest Boat Show kiállításon pedig megismerkedhetnek a Volvo Ocean Race földkerülő vitorlásversennyel, a csapatokkal és a hajókkal, valamint hajósmesterségeket mutatnak be a látogatóknak.

 

Karaván Szalon 2015 Forrás: karavanszalon.hu
Karaván Szalon 2015
Kép forrása: karavanszalon.hu

 

További rendezvények
- IV. FEHOVA-MEOE Nemzetközi Kutyakiállítás
- Országos Íjász Bajnokság

További információkért a kiállításról, látogass el a weboldalra!

Hirdetés
Hirdetés