Karácsonyi ajándékok a Fenixtől

Karácsonyi ajándékok a Fenixtől

Támogatott tartalom
2023/12/12
Nem tudod, hogy milyen ajándékot adj a közeli barátaidnak, családodnak? Van köztük sport rajongó, éjjel futó, korán munkába bringázó, autószerelő, vagy vadász? Ha idén hasznos ajándékkal szeretnéd őket meglepni, akkor a Fenix lámpái között biztosan megtalálod az igazit.

Garantáltan nem lesz többé gondja arra az illetőnek, hogy lecserélje tönkrement lámpáját, még hosszú éveken keresztül. A legtöbb Fenix lámpára 5 év garancia vonatkozik, ám tapasztalatok szerint többet is kibírnak.

Fenix E03R V2.0 kulcstartós lámpa

Kisebbeknek akár hátizsákos jelzőfényként vagy nagyobbaknak univerzális ajándékként a Fenix E03R V2.0 kulcstartós lámpáját ajánljuk, most két új színben is kapható ajándékcsomagolásban. A lámpának piros fénye és piros villogója is van a fehér mellett, amely meglepő, akár 500 lumenes fényáramot képes leadni.  A lámpa tökéletes ajándék bárkinek, lehet hordani kulcscsomón, USB-C porton keresztül tölthető, így az elemekkel sem kell bajlódni. Szürke, kék, piros és lila átmenetes színben kapható.

Karácsonyi ajándékok a Fenixtől-1
Karácsonyi ajándékok a Fenixtől-1

Fenix HM51R Ruby V2.0

Fontos, hogy szabadon maradjon a megajándékozott keze, miközben használja a lámpát? A Fenix fejlámpái közül a leguniverzálisabb a Fenix HM51R Ruby V2.0, aminek különlegessége, hogy a gyártó ezt csak a helyi piacra gyártja, tulajdonságait pedig az itteni igényeknek megfelelően módosította. A fénye semleges árnyalatú, nem hideg fehér, ezáltal sokkal kellemesebb a szemnek sötétben. Aki természetben használja, az dicsérni szokta ezt a színt, mivel jobban visszaadja a zöldeket, és jobb vele a mélységérzékelés akár bringázás közben. A lámpa levehető a pántokról és használható hátsó piros villogóként is vagy akár autószerelés közben, mivel a vége mágneses, könnyen fel lehet erősíteni a motorháztetőre.

Karácsonyi ajándékok a Fenixtől-2
Karácsonyi ajándékok a Fenixtől-2

Fenix E35R zseblámpa

Meglepő fényerő egy apró zseblámpában, hasznos stroboszkóppal amit önvédelemre lehet használni, és fehér diffúzorral, amivel lámpássá alakítható az elemlámpa? Ez a Fenix E35R zseblámpa, 5000 mAh akkumulátorral. Vízálló, ütésálló kivitelezés, brutális 3100 lumenes fényáram! Ezt a lámpát semmiképp ne úgy kapcsoljátok be, hogy belenéztek közben! Ajánljuk minden lámpa-rajongónak, akár autóba vészhelyzeti világításként, de hölgyeknek is biztonsági fényként. Bármilyen helyzetben jól jön a ház körül, vagy világítás nélküli épületekben, mivel az akkumulátor sokáig bírja, újratölteni pedig szabványos USB-C porton keresztül lehetséges.

Karácsonyi ajándékok a Fenixtől-3
Karácsonyi ajándékok a Fenixtől-3

Bármelyik ellenálló Fenix lámpát is választjátok, biztosan nem fogtok mellényúlni, és a megajándékozottnak is garantáltan egy hasznos eszköz landol a felszerelésében.