Év végi felfrissülés és kikapcsolódás Csillebércen Hír

Csillebérci Szabadidőközpont
2011/11/16
Forralt bor a Gyermakvasút különvonatán, sztorizgatás a múló év eseményeireől, néhány óra a Kalandparkban emlékezetessé teheti a napot.
Hirdetés

 

Közeleg az év vége. Sokszor sok helyen kötetlen környezetben leülnek egy fehér asztalhoz a baráti társaságok, s közösen sztorizgatnak a múló évben történt eseményekről. Ehhez egy jó vacsora, (akár szabad tűzön) egy pohár ital, esetleg forralt bor a Gyermekvasút különvonatán, még szebbé teheti a napot.

 

81995-csille_kaja.jpg

 

Közben séta az őszi vagy téli erdőben, esetleg néhány óra a Kalandparkban emlékezetessé teheti a napot. Az őszi, és téli erdő szépsége, nyugalmat, felüdülést kínál. Ehhez ajánljuk a Csillebérci Szabadidőközpont szolgáltatásait. 

 

81995-csille_piroshaz.jpg

 

20-200 fő befogadóképességű fűtött, hangulatos termeinket (16 db), a szabadtéri főzési lehetőségek et, szálláshely einket, éttermünket, és még számtalan egyéb szolgáltatással állunk rendelkezésre. 

A tűz mellett a hangulatunk is más lesz, ha még egy jó étel is rotyog a bográcsban, az az igazi.

 

81995-csille_tabortuz.jpg

 

Itt épülhet a csapat is , számtalan kreatív tevékenységhez tudunk lehetőséget biztosítani. Akár még trénert is, ha kell. Ha sportolni van kedve a csapatnak, itt azt is lehet. A kiváló minőségű füves labdarúgó pályánk mellett sportcsarnokban is lehet áldozni a mozgás szenvedélyének. 

   

81995-csille_sport.jpg

 

És a hangos zene sem zavar senkit , ha csak az erdő lakóit nem. Parkolási lehetőség szinte korlátlanul van, de a tömegközlekedés is megoldott a 21-es busszal a Széll Kálmán térről. (Leánykori nevén Moszkva tér.)

Már eddig is sokan választották Szabadidő Központunkat egy kis baráti találkozóra, lazításra. 

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, szívesen állunk rendelkezésedre a www.csilleberciszabadido.hu és az info@csilleberc.eu címen, vagy a 00 36 1 395 6527  telefonszámon.

 

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés