Elő a bakancsokkal! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2009/10/20
Ideje belátnunk bizony vége  a vényasszonyok nyarának is, de az őszi-téli depresszió helyett most egy sokkal érdekesebb elfoglaltságot ajánlunk neked!
Hirdetés

Vedd elő a régi térképeket , kutass a neten és ha az időjárás is engedi, hétvégén kerekedj fel a rozsdavörös levelekkel színezett erődbe és ki se gyere onnan hétfő reggelig!

Na jó, vasárnap este már inkább aludj egy jó nagyot!

 

A túrázás mennyiségét és az útvonal támasztotta nehézségeket igyekezz edzettségi állapotodhoz igazítani! A hegyi mentők is csak emberek, van jobb dolguk is, mint kamikaze, bevállalós, hegymászónak álcázott turistákat leszedegetni a különböző sziklákról.

Amire még jó, ha gondot fordítasz, az a felszerelésed . Nem, az erdei sétányon vagy a hegyre kapatatva, egyáltalán nem kényelmes sem a körömcipő sem a mégoly márkás, csíkos vagy akár leopárdos sportcipő sem.

 

A túrázás alfája és sokak szerint egyben omegája is,  a viselője számára kényelmes túra bakancs . Fontos, hogy a cipellőt ne kelljen cipelni! Azaz, készüljön könnyű, mégis strapabíró anyagból . Ilyennek számít a Gore Tex vagy a Water Pro anyag, ezek ugyanis ellenállnak a kisebb nagyobb nedvességnek, víznek.  Ezeket szokás kombinálni gyöngyvászonnal vagy hasított bőrrel, amelyek a strapabíróságért felelnek. Így száraz lábbal lehet megúszni, akár egy patakba csobbanást is!

Ráadásul megfelelő ápolás mellett egy-egy ilyen bakancsot akár több évig is használhatsz! Bár az öreg Faludy , no meg Einstein is zokni nélkül nyomta, a túrázás bizony rendes fuszeklit érdemel, erről sem jó elfeledkezni!

 

Ide kattintva megnézheted azt a videót , amit a helyes bakancskiválasztás, Vibram talp és túra zokni témakörében forgattak, mondhatni dokumentarista stílusban.

Mindezek után már tényleg csak Rajtad múlik, hogy otthon depizel vagy elmész kirándulni egyet és a frissen hullott avarban gázolva magad mögött hagyod a rossz kedvedet!

Ja, hogy nincsen hozzá megfelelő felszerelésed?! Ez sem baj! Látogass el a , vagy szörfölj a webáruházba , ahol számos outdoor termékeket -50% kedvezménnyel vásárolhatsz meg!

 

Sok szeretettel és számos akciós termékkel Várnak! Indulj el még ma!

GreenZone, hogy az aktív, sportos életmód a mindennapjaid része legyen!


Hirdetés