Az outdoor márka: Sandstone Hír

(x) - Támogatott tartalom
2011/05/18
Ami az utakon a BMW, az a túrázásban a Sandstone...
Nélkülük elképzelhetetlen az outdoor sportok világa, a márka számtalanszor bizonyította már az aktív mozgás kedvelőinek, hogy a minőség és a kedvező ár náluk egy és ugyanaz. Termékeikre egész évben bátran „támaszkodhatunk” esőben, hóban, napsütésben egyaránt, legyen szó snowboardozásról vagy egy könnyű nyári sétáról a Mátrában. A négy sárkány piacot kerüld el, ha nem akarsz bőrig ázni.
A Sandstone 2011-es kollekciójában számos új termék található, köztük az esőnadrág. A Hiker Pants Graphite speciális anyaga könnyű, víz és szélálló, bármilyen aktív sporthoz ideális választás. Kis helyen is elfér, ami jól jön, ha nem túlélőtúrához csomagolsz. Vízállósága 10000mm, lélegző képessége 5000g/m²/24h. A fel és levételt az oldalain végigfutó cipzárak segítik. Méretek S-XXL-ig, tehát 50 kilótól Piedonéig mindenki megtalálja a neki megfelelőt.
81548-mindenfele.jpg
Társa a Tempest kabát , ami hegesztett varratokkal készült, kapucnija pedig összetekerve a gallérhoz rögzíthető. 2,5 rétegű anyagának köszönhetően kevés helyet foglal a hátizsákodban. Anyaga Hirex Extreme Ultralight, vízállósága 10000mm, lélegző képessége 5000g/m²/24h, és antrachite színben kapható. 
Szintén újdonság a Rambler zipp off nadrág , aminek szára lecipzározható. Hétköznapi viseletként és túrázáshoz is ideális választás.
Az idei új pólókollekció termékei oldalvarrás nélkül készültek . Kényelmes és divatos viseletek, nem kell a fal mellett lapulva átmenned bennük az aluljárón.
81548-polok.jpg
A Sandstone a 2011-es kollekciójával a hétköznapi átlagembertől a megszállott kalandorig bárkit felöltöztet, mindenféle időjárási körülmények között.
www.sandstone-outdoor.hu/
Hirdetés
Hirdetés