Menü

2011.05.18.     Hozzászólás 0

(x)

Az outdoor márka: Sandstone

Ami az utakon a BMW, az a túrázásban a Sandstone...

Nélkülük elképzelhetetlen az outdoor sportok világa, a márka számtalanszor bizonyította már az aktív mozgás kedvelőinek, hogy a minőség és a kedvező ár náluk egy és ugyanaz. Termékeikre egész évben bátran „támaszkodhatunk” esőben, hóban, napsütésben egyaránt, legyen szó snowboardozásról vagy egy könnyű nyári sétáról a Mátrában. A négy sárkány piacot kerüld el, ha nem akarsz bőrig ázni.

A Sandstone 2011-es kollekciójában számos új termék található, köztük az esőnadrág. A Hiker Pants Graphite speciális anyaga könnyű, víz és szélálló, bármilyen aktív sporthoz ideális választás. Kis helyen is elfér, ami jól jön, ha nem túlélőtúrához csomagolsz. Vízállósága 10000mm, lélegző képessége 5000g/m²/24h. A fel és levételt az oldalain végigfutó cipzárak segítik. Méretek S-XXL-ig, tehát 50 kilótól Piedonéig mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

81548-mindenfele.jpg

Társa a Tempest kabát, ami hegesztett varratokkal készült, kapucnija pedig összetekerve a gallérhoz rögzíthető. 2,5 rétegű anyagának köszönhetően kevés helyet foglal a hátizsákodban. Anyaga Hirex Extreme Ultralight, vízállósága 10000mm, lélegző képessége 5000g/m²/24h, és antrachite színben kapható. 

Szintén újdonság a Rambler zipp off nadrág, aminek szára lecipzározható. Hétköznapi viseletként és túrázáshoz is ideális választás.

Az idei új pólókollekció termékei oldalvarrás nélkül készültek. Kényelmes és divatos viseletek, nem kell a fal mellett lapulva átmenned bennük az aluljárón.

81548-polok.jpg

A Sandstone a 2011-es kollekciójával a hétköznapi átlagembertől a megszállott kalandorig bárkit felöltöztet, mindenféle időjárási körülmények között.

www.sandstone-outdoor.hu/

Olvass többet a témáról: sandstone