Aktív nyaralás Tirolban Hír

(x) - Támogatott tartalom
2011/06/20
Ha szereted, hogy esténként a napi sportélménytől elfáradva vagy attól feldobva üldögélhetsz a grillsütő mellett.
Nyerd meg a Nyaralásod!   Olvasd el ezt a cikket (fontos infók vannak benne a nyeréshez), aztán klikk ide a nyereményjátékhoz!  
Örömmel jelentjük, hogy a Mountain Beach csapata 2011. év elején megnyitotta gasteig-i bázisát feltöltődni, sportolni, kikapcsolódni vágyó baráti társaságok, családok, munkahelyi közösségek, iskolás, egyetemista csoportok számára!
 
81633-panorama.jpg
 
A Mountain Beach számtalan lehetőséget kínál vendégei részére! Ebből az egyik, számunkra kiemelten fontos terület, hogy a nyári időszakban lehetőséget nyújtsunk olyan emberek részére, akiknek a nyaralás nem csak a tenger- vagy tóparton való ücsörgést jelenti, hanem szeretik, ha esténként a napi sportélménytől elfáradva vagy attól feldobva üldögélhetnek a grillsütő mellett. Magunk is családos emberként biztosítani szeretnénk, hogy az egész család számára élvezetes legyen a nyaralás, ezért a gyerekeket is igyekszünk szórakoztatni, míg a szülők kikapcsolódnak.
 
Sportprogramjaink
Rafting A háztól 24 km-re található Salzach vagy Lofer folyón, 1 vagy 2 napos programmal. Túraútvonalainkat úgy terveztük meg, hogy azokon gyerekes családok is részt tudjanak venni, azaz a zúgósabb szakaszok előtt és után lehetőség van a gyerekek ki és beszállására. A nyugodtabb részeken így a családok együtt élvezhetik a gyönyörű kanyonokat és az egyedül álló természeti környezetet. A gyerekek részvétele úszástudáshoz kötött! A túraútvonalon található egy versenypálya, amelyen a napi túra végén, túravezetőink biztosítása mellett versenyezni is lehet, a társaság tagjai pedig a lelátóról követhetik figyelemmel az izgalmas versenyt.
 
81633-rafting.jpg
 
Siklóernyőzés Ha egy csodálatos szabad repülési élményre vágysz, ahol nem kabinban ülve repülsz, nincs elviselhetetlen zaj körülötted és nem égeti le a hajad semmilyen égő, akkor ne keress tovább, mert neked a siklóernyőzésre van szükséged. Sok éves tapasztalattal rendelkező tandempilótáink segítségével magasan a tengerszint feletti indulással hihetetlen élményben részesülhetsz, köszönhetően a lenyűgöző ausztriai tájnak. A nyár folyamán 1 hetes intenzív siklóernyős tanfolyamokat is tartunk.
 
81633-sikloernyo.jpg
 
Mountainbike A bázis saját bringáival 800km-es túraútvonal áll rendelkezésre. Javasolt túraútvonalunk például St. Johann in Tirol - Oberndorf - Schwarzsee közötti szakasz: igazi „élménytúra”, ahol gyönyörű tájakon pedálozhatunk szélsőséges igénybevétel nélkül, közepes nehézségű cross country útvonalon. A túra végső állomásán pedig a gyönyörű Schwarzsee partján pihenhetjük ki a fáradalmakat.
 
81633-mtb.jpg
 
Gleccsersí/snowboard Kedvenc sportod nem csak télen akarod élvezni. Strandolnál és csúsznál egy napon belül? Nálunk ezt is megteheted. A közeli Zell am See-ben lehetőséged van Ausztria első gleccser sícentumában egész évben hódolni kedvenc téli sportodnak. Csoportoknak akár csoportosjegy váltás is lehetséges a sícentrumban.
Saját programjaink mellett lehetőség van szörfözni, kiteozni, vitorlázni a közeli tavakon, például a csodálatos Chiemsee-n, ami 40km-re van. Gyönyörű alpesi városok kínálják látnivalóikat és mivel a határ is a közelben van, átugorhatunk egy jó krigli bajor sörre is. Oktoberfestre a Mountain Beach külön programot szervez, érdeklődj a részletekért e-mailben.
 
81633-szallas.jpg
 
A nyári időszakra a következő programcsomagokat ajánljuk:
Adrenalin Camp LONG Szombattól szombatig 8nap/ 7 éjszaka Utazás egyénileg vagy csoportoknak akár általunk szervezett busszal is. Vasárnaptól péntekig a következő sportprogramok zajlanának: 2 nap rafting 1 nap tandem siklóernyőzés 1 nap via ferrata 1 nap biciklitúra 1 nap gleccsersí
Részletek weboldalunkon: www.mountainbeach.hu
Listaár: 99.000 Ft/fő, amely tartalmazza a szállás árát, reggelivel, a fenti sportprogramokat tapasztalt, megfelelő számú túravezető biztosítása mellett, sportfelszerelésekkel együtt, kivéve a sí/snowboard felszerelést és a hét során 2 grillvacsorát. Nem tartalmazza az utazás, biztosítás árát.
Fakultatív programok: Városnézés Münchenben, kirándulás a Wolfgangsee-hez, Bad Ischlbe, Red Bull hangár látogatás.
Általunk szervezett busz igénybevétele esetén a kiutazás során Salzburg-i városnézés, a hazautazás során pedig Bécs vagy a melk-i apátság megtekintése is a program része. A buszos utazás körülbelül 12.000 Ft/fő oda-vissza.
 
81633-tra.jpg
 
 
Adrenalin Camp SHORT 4nap/ 3 éjszaka Utazás egyénileg vagy csoportoknak akár általunk szervezett busszal is. Az ár a következő sportprogramokat tartalmazza: 1 nap rafting 1 nap siklóernyőzés 1 nap kerékpártúra
Részletek weboldalunkon : www.mountainbeach.hu
Listaár: 48.000 Ft/fő, amely tartalmazza a szállás árát, reggelivel, a felsorolt sportprogramokat, tapasztalt megfelelő számú túravezető biztosítása mellett, sportfelszerelésekkel együtt, 1 grillvacsorát. Nem tartalmazza az utazás, a biztosítás árát.
Fakultatív programok : Lásd Adrenalincamp LONG.
Általunk szervezett busz igénybevétele esetén a kiutazás során salzburg-i városnézés a program része. A buszos utazás körülbelül 10.000 Ft/fő oda-vissza.
 
Nyerd meg a Nyaralásod! Olvasd el ezt a cikket (fontos infók vannak benne a nyeréshez), aztán klikk ide a nyereményjátékhoz!
 
A fenti programokba más a fent felsorolt sport és fakultatív programok illeszthetők. Egyedi ajánlatokért a lent olvasható elérhetőségeken tudsz velünk kapcsolatba lépni! Csoportok részére jelentős kedvezmények! Várjuk jelentkezésed, baráti üdvözlettel: A Mountain Beach Csapata
www.mountainbeach.hu +36204540851 hello@mountainbeach.hu
Hirdetés
Hirdetés