Alta Badia

Alta Badia Sípálya információk

A síterep zárva
74.047.09.0
765km
1300-2778m
11 Húzólift
32 Ülőlift
22 Kabinos felvonó
2024-03-28
0
km
2024-07-22
Hirdetés

Alta Badia

Alta Badia a kezdők és carvingosok mekkája

Szintén az UNESCO világörökség részét képező terep, ami - mint említettük - a kezdők és a carvingosok mekkája.

70 kilométernyi kiválóan kezelt kék pályával rendelkezik, melyeken komoly tempót lehet biztonságosan síelni, mivel szélesek a nyomok. Családoknak is ideális választás, tucatnyi gyerekbarát pálya van a régióban, de a snowboardosok is elemükben lehetnek, ha elegendő hó esik, mert a Campolongo és San Cassiano közötti rész gyakorlatilag egy végtelen freeride zóna.

Egy új felvonót is átadtak Ciampai és La Brancia között és a Passo Campolongo – Crep de Munt között, ahonnan két fantasztikus piros pálya indul (1 és 22A). Ebből mindkettő a Sella ronda kör része, attól függően, hogy milyen irányban járod be. A Vallon (2550 m)-Piz Boé (2224 m) fekete pedig tartogat kihívásokat még a rutinos síelőknek is.

Ha pedig egy gyönyörű, hosszú és érdekes pályát síelnél be, akkor irány síbusszal Armentarola-ról a Passo Falzarego, ahonnan oszlop nélkül visz a felvonó a Lagazuoi (2778 m) csúcsára. Innen kezdődik Európa egyik legszebb síútja az 1-es számú piros pálya egy lélegzetelállító völgyben, megfagyott vízesések között. Persze előtte érdemes még a csúcs alatt benézni a I.Világháborús katakombába, hiszen ezen a környéken nagyon komoly csaták zajlottak az Osztrák-Magyar Monarchia és az olaszok között. A Capana Alpina hüttétől pedig lovas szánok húznak vissza Armentarolaba.

Corvara a Dolomitok egyik gyöngyszeme, tele jobbnál jobb éttermekkel, kávézókkal és elegáns hotelekkel. Felette a Passo Gardena pedig csodálatos kilátást nyújt az egész Sella masszívumra.

Alta Badia síbérlet, síjegy árak

Előszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--

Főszezon

Felnőtt
74 €
Gyerek
52 €
1 Napos
44 €
74 €
80 €
(Összehasonlítva Olaszország síterepeivel)
Hirdetés

Útvonal Alta Badia sípályához

Szerintetek Alta Badia...

Nincs értékelés

Jártál már ALTA BADIA síterepén? Mondd el a véleményed!