Val dAllos / Espace Lumière

Val dAllos / Espace Lumière Sípálya információk

A síterep zárva
56.093.030.0
1380km
1500-2600m
21 Húzólift
12 Ülőlift
3 Kabinos felvonó
2024-03-27
0
km
2024-07-15
Kezdőknek
Profiknak
Freeride-ra
Családosoknak
Snowboardosoknak
Hirdetés

Val dAllos / Espace Lumière

Az egyik legjobb adottságú síterep mely 3 részből áll: 1400 m-en egy hagyományos hegyi falu, valamint két üdülőközpont 1500 és 1800 m-en. A 3 településrészt ingyenes buszjárat köti össze, a pályarendszer minden tudásszintnek megfelelő. 3 snowparkot alakítottak ki, pályáik öszszeköttetésben állnak Pra-Loup pályáival. Rossz idő esetén lezárhatják az átjárót.

VAL D'ALLOS - LA FOUX,

Az 1800 méteres magasságban épült településre családostul vagy társaságban érkeznek az emberek, hogy élvezzék a száraz és élénkítő éghajlatot. A Pra Loup-pal összekapcsolt sípályái alkotják az "Espace Lumière" - egy több tíz kilométeres és mintegy 800 méteres meredekségű csodálatos síterepet! A gyermekfalu, a játszótér, a jégpálya és a szánkópálya az üdülőközpont szívében található.

VAL D'ALLOS - LE SEIGNUS

A település néhány perc alatt elérhető a sílifttel, ezért az "Állomásfalu" elnevezés. Hagyományos lakóházak és kisebb lakóházak csoportosulnak egy nagy hófödte hegy köré. Itt a gyerekek felfedezik a szabadság első érzéseit egy vadregényes, nagyrészt erdős területen.  Az 1500 és 2426 méteres magasság között elterülő síterepen egyetlen lesiklással közel 900 métert lehet lefelé síelni, miközben lélegzetelállító kilátás nyílik a Mercantour Nemzeti Parkra.

VAL D'ALLOS - A FALU

A Val d'Allos mindenekelőtt egy bájos, hagyományos és jellegzetes hegyi falu. Régi kőházakból és festői utcákból áll. A Famille Plus Montagne feliratú falu ideális játszótér a család számára. Van egy kiváló hókert és egy tágas síterep is a kezdők számára, Van bölcsőde és napközi otthon, valamint számos tevékenység a közvetlen közelben a kicsik és nagyok örömére. Gyalogos és hótalpas túrák kiindulópontja is.

Egy hatalmas síterep mindenki számára! A több tucat kilométernyi sípályával a Val d'Allos Franciaország egyik legnagyobb síterepe. A vörösfenyőerdőkön keresztül kanyargó pályák, a völgyek kanyarulatai, a szűzhavas területek... Val d'Allos mindenki számára megfelel, a tapasztalt síelőktől a kezdőkig.

Val d'Allos, egy tartomány, két testvér üdülőhely egymástól 7km-re

Domaine de l'Espace Lumière : közös síterep Val d'Allos - La Foux-tól PraLoup-ig (lehetőség a Val d'Allos - le Seignus síterepen síelni felár nélkül - lehetséges összeköttetés a Val d'Allos - la Foux-i transzferrel) - -

35 sífelvonó és 90 pálya

Val d'Allos - La Foux, Ski France üdülőhely: a síterep 800 m szintkülönbséget kínál. 17 sífelvonó: 7 sífelvonó - 8 ülőfelvonó - 2 szőnyegfelvonó 41 sípálya: 3 zöld - 20 kék - 14 piros - 4 fekete

Val d'Allos - Le Seignus, Ski France üdülőhely: a síterep több mint 900 méteres meredekségű sípályákat kínál. 10 sífelvonó: 4 sífelvonó - 3 ülőfelvonó - 2 drótkötélpálya - 1 hókötélpálya 24 sípálya: 2 zöld - 9 kék - 8 piros - 5 fekete

Top tippek Val d'allos

A Marin Pascal 6 üléses ülőlift. 83 ülőhely, 2400 síelő/óra kapacitással Les Chauvets-ből kevesebb mint 6 perc alatt érhetünk a célba a Signal gerinc alatt. Fedezze fel kivételes panorámáját és új lejtőit... induljon el az Espace Lumière-re.

- A "l'escapade" sítúra útvonal. A sítúrázás szerelmeseinek a Col d'Allos lábánál kezdődő útvonal, amely a Vescal csúcsára vezet (a síterepmel egy időben nyitva, ez az útvonal csak saját felelősségre használható).

- Freeride : természetes freeride területek (völgyek, hullámok és kanyarok) és egy boarder cross terület. 

Val dAllos / Espace Lumière síbérlet, síjegy árak

A sípálya dinamikus árképzést alkalmaz! A feltüntetett ár 2023.12.01-n elérhető adatok alapján a legdrágább időszakra érvényes! Az árak naponta változhatnak. Ez mit jelent?

Előszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--

Főszezon

Felnőtt
45 €
Gyerek
38 €
1 Napos
39.5 €
45 €
75 €
(Összehasonlítva Franciaország síterepeivel)
Hirdetés

Útvonal Val dAllos / Espace Lumière sípályához

Szerintetek Val dAllos / Espace Lumière...

2013-11-28
Profiknak: Remek a fekete pálya, gyakorlatilag végtelen útvonal, szűz hó, szabadság!
Freeride-ra: Remek a fekete pálya, gyakorlatilag végtelen útvonal, szűz hó, szabadság!
2013-11-18
Kezdőknek: Egy full keződnek nem lehet a legjobb, viszonylag kevés a "baba" pálya (zöld). Ami van, azokhoz is a legrosszabb felvonók visznek.
Profiknak: Profiknak igazi paradicsom, át lehet síelni az egyik településről a másikra. Egy napos program és megéri, rengeteg változatos pálya van.
Jártál már VAL DALLOS / ESPACE LUMIÈRE síterepén? Mondd el a véleményed!