Superdévoluy - La Joue du Loup

Superdévoluy - La Joue du Loup Sípálya információk

A síterep nyitva
27.014.05.0
1420km
1500-2500m
15 Húzólift
5 Ülőlift
1 Kabinos felvonó
2024-02-23
18
75km
2024-02-26
Kezdőknek
Profiknak
Freeride-ra
Családosoknak
Snowboardosoknak
Hirdetés

Superdévoluy - La Joue du Loup

A francia Alpok déli részén elterülő síterep, amely két különálló településből áll. Superdévoluy-ből, amely egy igazi modern épületekből álló pályaszállás és La Joue du Loup-ból, amely egy barátságosabb, kisebb település. A 100 km-es terep minden tudásszintű síelőnek megfelelő kihívásokat nyújt. A freeride kedvelőire is külön gondoltak a helyiek, több kijelölt területtel. A sífutók több, mint 40 km pályát találnak itt, a snowboardosok számára pedig snowpark áll rendelkezésre. A városka este sem alszik, mozi, diszkó, étteremben szórakozhatunk, ha nem vagyunk elég fáradtak.

Superdévoluy - La Joue du Loup síbérlet, síjegy árak

Előszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--

Főszezon

Felnőtt
42 €
Gyerek
33 €
1 Napos
39.5 €
42 €
75 €
(Összehasonlítva Franciaország síterepeivel)
Hirdetés

Útvonal Superdévoluy - La Joue du Loup sípályához

Szerintetek Superdévoluy - La Joue du Loup...

2013-11-28
Snowboardosoknak: Nem túlzsúfolt pálya, ideális pályaszállások.
2013-11-21
Kezdőknek: Van hol tanulni és hozzá megfelelőek a felvonók is. Ráadásul, ha már biztosabb az ember a tudásában, át is lehet csúszni a nagyobb pályákra, nem kell sétálni.
Profiknak: Mivel nagy a pályarendszer, van mindenféle pálya szűktől kezdve feketéig. Ezért a profik is megtalálják a számításukat.
Freeride-ra: Ha van elég hó, a hegyoldalon kb. bárhol lehet menni. Persze néhol jeges, azt el kell kerülni, de teljesen élvezhető.
Snowboardosoknak: Lehet menni bárhol, kevés a húzós felvonó, ami board-dal kényelmetlen. Az ülősön pedig lehet pihenni. Ja és a pályák mellett is jól lehet menni a szűzhóban.
Jártál már SUPERDÉVOLUY - LA JOUE DU LOUP síterepén? Mondd el a véleményed!