Menü

HÓJELENTÉS, ELŐREJELZÉS, PÁLYA INFÓK ITT...

SÍPÁLYA Ausztria

Ski Arlberg

Ski Arlberg

Sípályák 132.0km 122.0km 51.0km
Távolság BP-től 840km
SZEZON   december - április
Magasság   1270 - 2811m
FELVONÓK 28 CSÁKÁNYOS 44 ÜLŐLIFT 11 KABINOS

A Síterep nyitva

Utolsó havazás: 2020.02.21

Síelhető pálya: 250 km

Üzemelő síliftek: 62

Hóadat frissités: 2020.02.24

Ski Arlberg sípálya információk

Síterepek:


- St. Anton / St. Christoph / Stuben

Amikor reggel az első napsugarak megcsillannak St. Anton, St. Christoph és Stuben friss hótakaróján, újra megjelennek a téli sportolók Arlberg téli paradicsomában. Még a felvonózás is ugyanolyan kényelmes és lenyűgöző, mint amilyen lecsúszni a tökéletesen karbantartott sípályák egyikén.

Erről az élményről 88 csúcskategóriás felvonó gondoskodik, melyek a legmagasabb szintű komfort közepette, felvonózás közben is csodás kilátással ajándékozzák meg a síelőket.
Grandiózus síparadicsom a legjobb szolgáltatásokkal egészen a szezon végéig, 2018. áprilisáig, melynek semmi sem állhat az útjába: az 1.304, 1.800 és 1407 m magasan fekvő alpesi falvak vidékét Ausztria szerte is az egyik leghóbiztosabb területeiként tartják számon.

Ski Arlberg 

- Lech / Oberlech / Zürs

A síelők által jól ismert csúcsok között - mint a Rüfikopf, Trittkopf, Hasenfluh, Omeshorn és a Kriegerhorn -található Lech, Oberlech és Zürs síterepei. A hegyi falvak a legendás síkörrel, a világhíres Fehér Gyűrűvel kötődnek össze. Az egész télen friss hóban bővelkedő osztrák síterep végtelen lehetőségekkel várja a téli sportok szerelmeseit. Akik pedig még magasabbra vágynak - Lech, Oberlech és Zürs települései további liftekkel összeköttetésben állnak a Ski Arlberg további régióival is.


Ski Arlberg


- Warth Schröcken

11 méter természetes hó teszi Warth-Schröckent Európa természetes hóban leggazdagabb síterepévé. A síterep magassága és a számos északi lejtő garantálja az egyedülálló hóminőséget és ezzel együtt határtalan síélményeket akár még tavasszal is.

A különféle nehézségi szintű 305 m hosszú sípályával és 200 km exkluzív mélyhavas lejtővel rendelkező Ski Arlberg (Warth-Schröcken, Lech Zürs, Stuben, St. Christoph, St. Anton) síterep egyike a világ legjobb síközpontjainak.

1894-ben Müller plébános volt az első, aki úttörőként síléccel tette meg a hosszú utat Lech Zürs-be. Ma a modern Auenfeldjet biztosítja a közvetlen összeköttetést.

Ski Arlberg síbérletárak

1 nap
Felnőtt   56,5 €
Gyerek   34,5 €
16,0 €
56,5 €
58,0 €

(ÖSSZEHASONLÍTVA AUSZTRIA SÍTEREPEIVEL)

Szállások Ski Arlberg vonzáskörzetében

Ski Arlberg szálláskereső


Extrák

Funpark | Gyerekpálya | Gyorsasági pálya | Sífutópályák | Freeride

Ha unod a síelést...

Szánkópálya | Jégkorcsolya

Útvonal Ski Arlberg sípályára

Síbérlet árak itt... Hójelentés itt...

Szerintetek Ski Arlberg...

JÁRTÁL MÁR SKI ARLBERG SÍTEREPEN? MONDD EL A VÉLEMÉNYED! LÉPJ BE, VAGY REGISZTRÁLJ!