Sillian

Sillian Sípálya információk

A síterep zárva
5.615.01.1
634km
1087-2407m
2 Húzólift
3 Ülőlift
2 Kabinos felvonó
2023-04-08
0
km
2023-09-28
Hirdetés

Sillian

Mi kell ahhoz, hogy egy pálya jó legyen?

1, Megfelelő minőségű és mennyiségű hó: ez a tengerszint felett 1087 - 2.407 méterig elhelyezkedő pályán egész szezon ideje alatt adott. Általában a természet elintézi a dolgot, de ha cserben is hagyná a síelni vágyókat, akkor sincs oka a pánikra, hiszen hóágyúkból sincs hiány arrafelé!

2, Jó pályák és kultúrált közönség: aki már síelt Tirolban, személyesen is megtapasztalhatta, hogy a turisták ugyanúgy, mint a helyi síelők, rendkívül körültekintően, egymás testi épségére odafigyelve űzik a kedvenc téli sportúkat. A silliani pályák kimondottan szélesek és a felvonóknál nem kell sokat - szinte semennyit – sorban állni, így érthető, hogy mitől is olyan népszerű a hely. Egy Funpark is üzemel a csúcs közelében, azoknak akik a snowboardot preferálják. Ha vissza szeretnénk térni az autóhoz, vagy a parkolóba, akkor a völgybe két pályán át is le lehet csúszni. És mivel osztrák barátaink mindenkinek szeretnének eleget tennni, a sífutókat kiépített útvonalakakkal kényeztetik.

Egy kis extra: ha hat napos síbérletet vált az ember, akkor ingyen használhatja a síbuszt, valamint egyszer az uszodát is!

Egyéb pályák a közelben:

- Brunnalm
- Obertilliacher Bergbahnen

 

Sillian síbérlet, síjegy árak

Előszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--

Főszezon

Felnőtt
55 €
Gyerek
28 €
1 Napos
24 €
55 €
68.5 €
(Összehasonlítva Ausztria síterepeivel)
Hirdetés

Útvonal Sillian sípályához

Szerintetek Sillian...

Nincs értékelés

Jártál már SILLIAN síterepén? Mondd el a véleményed!
Hirdetés