Madonna di Campiglio

Madonna di Campiglio Sípálya információk

A síterep zárva
22.023.05.0
820km
1522-2500m
1 Húzólift
13 Ülőlift
5 Kabinos felvonó
2024-04-10
0
km
2024-06-13
Kezdőknek
Profiknak
Freeride-ra
Családosoknak
Snowboardosoknak
Hirdetés

Madonna di Campiglio

Madonna di Campiglio, Val di Sole, és Pinzolo egyesülésével létrejött Campiglio Dolimiti Di Brenta hatalmas síterep.

Madonna di Campiglio Olaszország egyik leghíresebb és legelegánsabb síparadicsoma, a Brenta-Dolomitok egyik gyöngyszeme.A pályákat nagyon jól karban tartják, a síterepen mindenki talál kedvére való pályát, vagy ha éppen valaki nem ragaszkodik a pályákhoz, akkor is van hol hasítani a havat. A leghosszabb pálya a 7 km-es Grosté, amelyen ezer méter a szintkülönbség.Madonna di Campiglio pályáiról közvetlenül átcsatlakozhatunk Folgarida -Marilleva pályáira, illetve ezekre síterepekre kombinált bérlet is váltható. Így a besíelhető pályák hossza összesen több mint 120 km.

A snoboardosoknak van itt félcső, boardercross, high jump. Régi snowboardos hely ez, ahol persze snowboard Világkupát is rendeztek már.A sífutók számára is van bőven lehetőség, 30km pálya áll rendelkezésre.Természetesen itt is sok lehetőség adódik az egyéb sportokra is, a szánkózástól egészen a jégmászásig. Ami pedig a szórakozást illeti, nos itt aztán tényleg nem lehet ok panaszra. Éttermek, bárok, mozik, szórakozóhelyek vannak bőven a hangulatos városkában. De az se ijedjen meg, aki egy kis csendre és nyugalomra vágyik!

Madonna di Campiglio síbérlet, síjegy árak

A sípálya dinamikus árképzést alkalmaz! A feltüntetett ár 2023.12.01-n elérhető adatok alapján a legdrágább időszakra érvényes! Az árak naponta változhatnak. Ez mit jelent?

Előszezon

Felnőtt
72 €
Gyerek
34 €

Főszezon

Felnőtt
79 €
Gyerek
40 €
1 Napos
44 €
79 €
80 €
(Összehasonlítva Olaszország síterepeivel)
Hirdetés

Útvonal Madonna di Campiglio sípályához

Szerintetek Madonna di Campiglio...

2013-11-21
Családosoknak: Itt csak létezni is jó. Gyönyörű táj, hosszú, tökéletesen kezelt pályák mindent szintnek. Mi kell ennél több?
2013-11-21
Profiknak: Életem eddigi legjobb síterepe, pedig jártam már 1-2-n, rengeteg jó minőségű pálya, minden szintű síelőnek. Ha már minden sípályát jártam, ez lesz az első, ahová visszatérek.
2013-11-19
Profiknak: Kedvenc helyeim közé sorolom, nagyon szeretem, főleg a Boch éttermet.
Kezdőknek: Igen jó széles lankás pályák is vannak.
Jártál már MADONNA DI CAMPIGLIO síterepén? Mondd el a véleményed!