Krippenstein-Dachstein

Krippenstein-Dachstein Sípálya információk

A síterep zárva
4.06.03.0
494km
640-2100m
3 Húzólift
1 Ülőlift
3 Kabinos felvonó
2024-03-25
0
km
2024-05-24
Kezdőknek
Profiknak
Freeride-ra
Családosoknak
Snowboardosoknak
Hirdetés

Krippenstein-Dachstein

Tömegiszony? Gyere ide! A pálya 11 km hosszú , nincs tömeg, gyors felvonó.  Alul és felül is gyerekek részére kialakított sípark! (inkább pálya a szerk.)
 

Krippenstein a freeride és túrasí paradicsom!

Több, mint 30 km-nyi szűzhavas élmény, 1500 méteres szintkülönbséggel! A hely a Dachstein fennsík bejárata, ahol korlátlan lehetőség nyílik túrázásra! Hüttéből is rengeteg van, példák:
  
A lényeg azonban a helyi freeride lehetőségeken múlik. A 11 km-es lejtő tuti megdolgoztat! Főleg, hogy kiemelt óvatossággal kell kezelni a lejtőket a megannyi kisebb-nagyobb dolina miatt. Nem szabad félvállról venni ezeket az alattomos lyukakat, megannyi balesetet okoztak már. Akinek nincs terepismerete bérlejen tapasztalt vezetőt.
Krippenstein egy igazi freeride paradicsom, ráadásul elérhető távolságra van, és bőven megfizethető, főleg ha helisíeléssel hasonlítjuk össze. Hátránya viszont az, hogy a sziklás terep miatt csak akkor élvezhető, ha tényleg jó sok hó van.

Dachstein

A felső állomástól mindössze 25 percnyi sétára van a „Five fingers” kilátótorony, ahonnan tényleg lélegzetelállító a látvány a Hallstatti tó irányába! A mai technológiának köszönhetően ezen a linken 3d-ben körbe is tudtok nézni! 
Bérlési lehetőség természetesen van a alsó állomáson, ahol az átlagos felszerelések mellett, a hely adottságaihoz illő freeride lécek is bérelhetők. 
Helyi vezetőt, „guide”-ot az Outdoor Leadership iskola adja. 1 napra 4 főnek kb. 200 Euróba fáj, ami igen jó árnak számít! 

Krippenstein-Dachstein síbérlet, síjegy árak

Előszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--

Főszezon

Felnőtt
57 €
Gyerek
29.6 €
1 Napos
26 €
57 €
130 €
(Összehasonlítva Ausztria síterepeivel)
Hirdetés

Útvonal Krippenstein-Dachstein sípályához

Szerintetek Krippenstein-Dachstein...

2013-10-24
Freeride-ra: Freeride paradicsom. Kezdők vezetővel mert sok a dolina amibe be lehet esni.
Jártál már KRIPPENSTEIN-DACHSTEIN síterepén? Mondd el a véleményed!