Menü

HÓJELENTÉS, ELŐREJELZÉS, PÁLYA INFÓK ITT...

SÍPÁLYA Svájc

Davos

Davos

Sípályák 62.0km 134.0km 64.0km
Távolság BP-től 910km
SZEZON   11.19 - 05.01.
Magasság   1124-2844m
FELVONÓK 27 CSÁKÁNYOS 9 ÜLŐLIFT 13 KABINOS

A Síterep zárva

Utolsó havazás: 2019.11.17

Síelhető pálya: 0 km

Üzemelő síliftek: 0

Hóadat frissités: 2019.11.19

Davos sípálya információk

A Klosters–Davos pályahálózat öt óriási síterületet foglal magában. A "Varázshegynél" található Davos a téli sportok fellegvára, a síelők, snowboardosok és sífutók eldorádója. Természetesen a síelés utáni (après ski) programkínálat is igazodik a magas színvonalhoz.

Nehéz lenne felsorolni a lehetőségeket, ami akár a sportolni vágyók számára itt adott. Ha valaki esetleg ejtőernyőzni akar azt is megteheti, de ha van olyan, aki például kaszinóba vágyik, nos itt erre is van mód. Igazi sport és szórakozó központ, ahol a gasztronómia és a kultúra iránt érdeklődők is elégedettek lesznek.

A Davos név egyébként is biztosan ismerősen cseng mindenki számára, köszönhetően az itt zajló politikai eseményeknek vagy akár az itt megrendezésre kerülő sporteseményeknek.A snowboardosoknak még csak annyit: kezdőlifttől kezdve komplett funparkig rengeteg lehetőség adott a számukra is.Végül pedig: lehet, hogy Magyarországon még nem hallottunk a svájci konyháról, pedig remekül főznek. A francia, olasz és helyi konyha keveréke ez, ami csak jót jelenthet, hiszen a svájciak mindenből csak a legjobbat szokták felhasználni.

Davos síbérletárak

1 nap
Felnőtt   74,0 €
Gyerek   30,0 €
65,0 €
74,0 €
79,0 €

(ÖSSZEHASONLÍTVA SVáJC SÍTEREPEIVEL)

Szállások Davos vonzáskörzetében

Davos szálláskereső


Útvonal Davos sípályára

Síbérlet árak itt... Hójelentés itt...

Szerintetek Davos...

JÁRTÁL MÁR DAVOS SÍTEREPEN? MONDD EL A VÉLEMÉNYED! LÉPJ BE, VAGY REGISZTRÁLJ!