Davos

Davos Sípálya információk

A síterep nyitva
20.060.016.0
910km
810-2844m
27 Húzólift
9 Ülőlift
15 Kabinos felvonó
2023-12-01
12
26km
2023-12-01
Hirdetés

Davos

A Klosters–Davos pályahálózat öt óriási síterületet foglal magában. A "Varázshegynél" található Davos a téli sportok fellegvára, a síelők, snowboardosok és sífutók eldorádója. Természetesen a síelés utáni (après ski) programkínálat is igazodik a magas színvonalhoz.

Nehéz lenne felsorolni a lehetőségeket, ami akár a sportolni vágyók számára itt adott. Ha valaki esetleg ejtőernyőzni akar azt is megteheti, de ha van olyan, aki például kaszinóba vágyik, nos itt erre is van mód. Igazi sport és szórakozó központ, ahol a gasztronómia és a kultúra iránt érdeklődők is elégedettek lesznek.

A Davos név egyébként is biztosan ismerősen cseng mindenki számára, köszönhetően az itt zajló politikai eseményeknek vagy akár az itt megrendezésre kerülő sporteseményeknek.A snowboardosoknak még csak annyit: kezdőlifttől kezdve komplett funparkig rengeteg lehetőség adott a számukra is.Végül pedig: lehet, hogy Magyarországon még nem hallottunk a svájci konyháról, pedig remekül főznek. A francia, olasz és helyi konyha keveréke ez, ami csak jót jelenthet, hiszen a svájciak mindenből csak a legjobbat szokták felhasználni.

Davos síbérlet, síjegy árak

Előszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--

Főszezon

Felnőtt
77 Chf
Gyerek
54 Chf
1 Napos
70 Chf
77 Chf
83 Chf
(Összehasonlítva Svájc síterepeivel)
Hirdetés

Útvonal Davos sípályához

Szerintetek Davos...

Nincs értékelés

Jártál már DAVOS síterepén? Mondd el a véleményed!
Hirdetés