Davos

Davos

A síterep nyitva
60.016.020.0
910km
November 19. -
Május 1.
810-2844m
13 Húzólift
9 Ülőlift
27 Kabinos felvonó
2021-01-18
16
66km
2021-01-19
Hirdetés

Davos Sípálya információk

A Klosters–Davos pályahálózat öt óriási síterületet foglal magában. A "Varázshegynél" található Davos a téli sportok fellegvára, a síelők, snowboardosok és sífutók eldorádója. Természetesen a síelés utáni (après ski) programkínálat is igazodik a magas színvonalhoz.

Nehéz lenne felsorolni a lehetőségeket, ami akár a sportolni vágyók számára itt adott. Ha valaki esetleg ejtőernyőzni akar azt is megteheti, de ha van olyan, aki például kaszinóba vágyik, nos itt erre is van mód. Igazi sport és szórakozó központ, ahol a gasztronómia és a kultúra iránt érdeklődők is elégedettek lesznek.

A Davos név egyébként is biztosan ismerősen cseng mindenki számára, köszönhetően az itt zajló politikai eseményeknek vagy akár az itt megrendezésre kerülő sporteseményeknek.A snowboardosoknak még csak annyit: kezdőlifttől kezdve komplett funparkig rengeteg lehetőség adott a számukra is.Végül pedig: lehet, hogy Magyarországon még nem hallottunk a svájci konyháról, pedig remekül főznek. A francia, olasz és helyi konyha keveréke ez, ami csak jót jelenthet, hiszen a svájciak mindenből csak a legjobbat szokták felhasználni.

Davos Síbérlet árak

Előszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--

Főszezon

Felnőtt
73 Chf
Gyerek
31 Chf
1 Napos
66 Chf
73 Chf
87 Chf
(Összehasonlítva Svájc síterepeivel)

Útvonal Davos sípályához

Szerintetek Davos...

Nincs értékelés

Jártál már DAVOS síterepén? Mondd el a véleményed!
Hirdetés