Arabba-Marmolada

Arabba-Marmolada Sípálya információk

A síterep zárva
15.316.86.8
863km
1633-2500m
2 Húzólift
17 Ülőlift
4 Kabinos felvonó
2024-03-28
0
km
2024-05-30
Kezdőknek
Profiknak
Freeride-ra
Családosoknak
Snowboardosoknak
Hirdetés

Arabba-Marmolada

Arabba-Marmolada

Az Arabba síterep közvetlenül kapcsolódik be a Sellaronda "körsíbe", ami a Dolomiti Superski része és a Dolomitok egyik legjobban karbantartott pályarendszere. Itt található a Marmolada gleccser 12 km hosszú pályája is, amely egyedülálló élményt nyújt a síelőknek és nyáron is síelhető.

A Dolomitok királynője

A Marmolada gleccser - Malga Ciapela, a maga 3342 méterével a Dolomitok legmagasabb csúcsa, amelyet a Dolomitok királynőjének neveznek. A hegyoldalak nagyon sok lehetőséget rejtenek széles, jó vonalvezetésű pályákkal minden nehézségi fokozatban. A pályák hossza is ritkaság, aki ezt szereti jó helyre jön. Aki pedig nem a pályákhoz ragaszkodik, az sem hibázik, ha ezen a területen tölti a sportolásra szánt idejét. A Serauta lift állomásnál egy világháborús múzeumot is találunk, ahol megnézhetjük, hogyan, és milyen eszközökkel síeltek a hegyi vadászok.

Az Arabba fölötti Porta Vescovo piros pályái a legjobbak közé tartoznak, kékből viszont inkább- főleg snowboardosoknak - a Passo Pordoiról indulót ajánlanánk, sem mint a Passo Padon alatti lapályokat. A település fölött átívelő ülőlift külön látványosság és összeköti a völgy két oldalát. A sífutók sem unatkoznak, aki szeretné kipróbálni a helikopteres síelést, van rá lehetőség. A Grande Guerra síkör is áthalad ezen a terepen, de az a Sellarondával szemben sok buszos transzfert tartalmaz.

Arabba-Marmolada síbérlet, síjegy árak

Előszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--

Főszezon

Felnőtt
70 €
Gyerek
35 €
1 Napos
44 €
70 €
80 €
(Összehasonlítva Olaszország síterepeivel)
Hirdetés

Útvonal Arabba-Marmolada sípályához

Szerintetek Arabba-Marmolada...

Jártál már ARABBA-MARMOLADA síterepén? Mondd el a véleményed!