Donovaly

Donovaly Síbérlet árak

Hirdetés

Donovaly Bérlet infó

„Végtelen” szezonbérlet Donovalyra, nem csak síelésre 199 EUR-ért


Donovalyn komolyan veszik a látogatók visszacsalogatását. Mindenkinek, aki nem szeretné idejét  a pénztárnál sorban állással  tölteni, hanem egyenesen a sípályára indulna, kiváló lehetőséget ajánlanak:
a korlátlan idénybérletet, a „SEZONKA“-t. Valóban „végtelen”, mert ez a bérlet Nová Holá felvonókra az egész 2021-es nyári idényre is érvényes.

A korlátlan szezonbérlettel – a „SEZÓNKA“-val, valóban korlátlanul síelhet a nappali és esti napszakokban a Záhradište sípályán is minden nap, a téli idény első napjától az utolsóig, akár napi 12 órán keresztül. A bérlet érvényes a Fun Parkba is, amely  Közép-Európa legnagyobb ilyen jellegű létesítménye. A belépő érvényes a kalandpark használatára és a felvonó árát is tartalmazza.

A bérlet 10% kedvezményre jogosít a Chata pod Magurou és a Záhradište bisztróban vagy az újonnan megnyitott vendéglátó helyeken, mindkét sípálya alsó állomásánál.

Síbérlet, síjegy kedvezmények online vásárlással

Donovalyban 3 szezon van: elő, top-, és főszezon. Bármelyik szezonban is síelsz, ha előre online megveszed a jegyed, akár 30% közeli kedvezményben is részesülhetsz.

Online jegyvásárlás

20% kedvezmény magyaroknak

A Lupus Travel irodájában állandó jelleggel 20% kedvezménnyel kapható a síbérlet Donovalyra

 

Donovaly Síbérlet árak

Főszezon

 
Felnőtt/Gyerek
1 Nap
41/29 €
2 Nap
80/56 €
5 Nap
180/126 €

Előszezon

 
Felnőtt/Gyerek
1 Nap
35/25 €

Mennyire drága Donovaly

1Napos
16 €
41 €
59 €
2Napos
30 €
80 €
115 €
5Napos
75 €
180 €
272 €
(Összehasonlítva Szlovákia síterepeivel)
Hirdetés
Hirdetés