Donovaly

Donovaly síbérlet, síjegy árak

Hirdetés

Donovaly Bérlet infó

„Végtelen” szezonbérlet Donovalyra, nem csak síelésre akár 199 EUR-ért

Donovalyn komolyan veszik a látogatók visszacsalogatását. Mindenkinek, aki nem szeretné idejét  a pénztárnál sorban állással  tölteni, hanem egyenesen a sípályára indulna, kiváló lehetőséget ajánlanak:
a korlátlan idénybérletet, a „SEZONKA“-t. Valóban „végtelen”, mert ez a bérlet Nová Holá felvonókra az egész 2023-es nyári idényre is érvényes.

A korlátlan szezonbérlettel – a „SEZÓNKA“-val, valóban korlátlanul síelhet a nappali és esti napszakokban a Záhradište sípályán is minden nap, a téli idény első napjától az utolsóig, akár napi 12 órán keresztül. A bérlet érvényes a Fun Parkba is, amely  Közép-Európa legnagyobb ilyen jellegű létesítménye. A belépő érvényes a kalandpark használatára és a felvonó árát is tartalmazza.

A bérlet 10% kedvezményre jogosít a Chata pod Magurou és a Záhradište bisztróban vagy az újonnan megnyitott vendéglátó helyeken, mindkét sípálya alsó állomásánál. A bérlet elővételben korlátozott számban 199 -249-299 EUR-ért érhető el. 

A szezonbérletről itt tudsz informálódni: Szezonbérlet

Síbérlet, síjegy kedvezmények online vásárlással

Donovalyban 3 szezon van: elő, top-, és főszezon. Bármelyik szezonban is síelsz, ha előre online megveszed a jegyed, akár 30% közeli kedvezményben is részesülhetsz.

Online jegyvásárlás

Donovaly síbérlet, síjegy árak

Főszezon

 
Felnőtt/Gyerek
1 Nap
47/34 €

Mennyire drága Donovaly

1 Napos
16 €
47 €
65 €
(Összehasonlítva Szlovákia síterepeivel)
Hirdetés
Hirdetés