Werfenweng családi síparadicsom

Werfenweng családi síparadicsom

Kaifis Bence
Kaifis Bence - Támogatott tartalom
2023/12/28
Kisgyermekes családok számára kiváló téli kikapcsolódást nyújt Werfenweng családi síparadicsoma!

A kisgyermekes családok téli paradicsoma

A salzburgi régió kisgyermekes családok részére épített sícentrumát végig autópályán érhetjük el. Werfenweng testközelbe hozza mindazokat a szolgáltatásokat, amelyek máshol kizárólag autózással érhetők el. Két kabinos és további ülő- és húzóliftek alkotnak 30km-es összefüggő pályarendszert. A haladó pályák lábánál, biztos környezetben, egyedülálló méretű és színvonalú tanulópálya-rendszer várja a gyermekeket – a 8.000 négyzetméteres Kid’s snowpark 4 lifttel és számtalan élményelemmel segít a tökéletes tudás megszerzésében. Werfenwengben egy családi szánkótúráért sem kell a szomszédba menni. Mindkét kabinos liftnél kölcsönözhetünk szánkót, a liftjeggyel egy 1.200 és egy 6.000 méteres szánkópálya is használható. A sícentrum Budapesttől 520 km-re fekszik.

Werfenweng családi síparadicsom-4
Werfenweng sícentrum
Werfenweng családi síparadicsom-4
Forrás: Alpinetours

Kid's snowpark, szórakozás a legkisebbeknek

A kisgyerekek számára sokszor unalmas síelésnek vége! IKI hóparkja BOBO pingvinnel körülbelül 8000 négyzetméteren terül el, közvetlenül az Ikarus felvonó völgyállomásánál, és számos látnivalót kínál. A Weissacherwiese-nél tetővel ellátott, 127 méter hosszú futószalagos lift áll rendelkezésre. A park egyik közkedvelt része a Jungle Run, a 360°-ban forgatható figurákkal övezett pálya, mely remek szórakozást biztosít a gyermekeknek. Közben a Graffiti pihenőterületen anélkül lehet lazítani, hogy a pályát el kéne hagyni. Ezen kívül még számos egyéb lehetőség várja a gyermekes családokat IKI hóparkjában!

Werfenweng családi síparadicsom-2
Werfenweng, Kid's snowpark
Werfenweng családi síparadicsom-2
Forrás: Alpinetours
Zell am See-1

Hotel Barbarahof szaunás pályaszállás félpanzióval

Családi hotel a síparadicsom szívében, közvetlenül a 8 személyes Ikarus kabinos lift és a szánkópálya alsó állomásánál, a kid's snowpark bejáratánál. Felszereltség: étterem, bár, wellness központ (szauna, infrakabin, gőzfürdő), napozóterasz. Elhelyezés: 2-5 fős szobákban (fürdőszoba, WC, TV, erkély). Ellátás: félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora).

2024. március 13-17-e között
ár/fő/4 éj félpanzióval + 3 napos síbérlet (€)

-felnőtt: 590     
-junior (2005-2007): 550
-gyermek (2008-2017): 360
-gyermek (2018-2019): 250                                                          

2020 és utána született gyermekek számára ingyenes!

Werfenweng családi síparadicsom-1

Hotel Barbarahof
Werfenweng családi síparadicsom-1
Forrás: Alpinetours

Ajánlatkérés itt