Izgalmas téli síkiegészítők az LS-tél sportban!

Izgalmas téli síkiegészítők az LS-tél sportban!

LS-tél - Támogatott tartalom
2021/12/06
Fejvédőbe integrált síszemüveg, Leki síbotok...

Mivel tudhat többet/más egy síbot a többinél?

A Leki síbotok képviselik a prémium szintet saját kategóriájukban. Bár nem gondolnánk, de egy síbot is tudja növelni a síelés biztonságát. A Leki síbotja könnyű és hajlékony anyagból készült, csuklópántja és markolata is különlegesen kényelmes, ám mindezek mellett speciális trigger rendszerrel rendelkezik a biztonságos leoldáshoz. Ezen rendszer segítségével a speciális Leki síkesztyűkhöz is biztonsággal kapcsolhatók.

Izgalmas téli síkiegészítők az LS-tél sportban!-1
Leki síbotok
Izgalmas téli síkiegészítők az LS-tél sportban!-1
Forrás: Leki.com

Igazán különleges megoldások

Remek ajándékötlet, de a baráti síelések végén igazi hangulatfokozó élményt okozhat a Leki Hot Shot S síbot. A bot markolata lecsavarozható és a síbot belseje megtölthető rövid itallal. Egyszerűen csavarozd le a síbot fogóját, töltsd tele a hozzácsatolt tölcsér segítségével kedvenc röviditaloddal és a síelés után bárhol megkezdheted az apre ski partyt.

Izgalmas téli síkiegészítők az LS-tél sportban!-5
Apre' ski bárhol
Izgalmas téli síkiegészítők az LS-tél sportban!-5
Forrás: Leki.com

Leki síkesztyűvel az igazi

A Leki síkesztyűk kiemelkedő komfortot biztosítanak, ami a Gore-Tex memebránnak és a Leki saját szabadalmának, a Trigger systemnek köszönhető. A Trigger segíti a gyors, a kényelmes és a biztonságos kapcsolódást és leoldást a síkesztyű és a bot között, így egy esés során elkerülhető a csukló, könyök, vagy a váll rándulása.

Izgalmas téli síkiegészítők az LS-tél sportban!-6
Izgalmas téli síkiegészítők az LS-tél sportban!-6

A Leki Griffin Tune S Boa síkesztyű prémium minőségű kecskebőrből készült. A tekerőtárcsás Boa rendszerrel precízen a kézfej méretéhez igazítható és persze rendelkezik a Leki Trigger rendszerével.

Leki síbotok

Miért válasszak szemüveges sí bukósisakot?

Néhány éve kerültek forgalomba a szemüveges síbukósisakok és mára már szinte mindegyik bukósisakgyártónak van szemüveggel egybeépített sí bukósisakja. Eleinte csak az élversenyző szupersportolók kiváltságának tekintettük ezeket az integrált megoldásokat, ám valójában az amatőr, hobbicélú síelések során is rengeteg előnyük van.

Az első pozitívum, hogy rendkívül kényelmes és praktikus. Nem kell külön bepakolni a csomagba a síszemüveget, biztosan nem marad otthon! Nem ér meglepetésként a hegytetőn,  hogy a síszemüveged ott maradt a parkolóban az autó csomagtartójában. Biztosan jártál már Te is így! Mindezek mellett nem szorít, nem nyomja az orrodat, folyamatosan kapsz levegőt.

Izgalmas téli síkiegészítők az LS-tél sportban!-4
Integrált síszemüveg
Izgalmas téli síkiegészítők az LS-tél sportban!-4

A kezelése nagyon kényelmes, egy mozdulattal, egy kézzel le lehet hajtani a sisak tetejéről síkesztyűben. 

Verhetetlen előnyök szemüvegesek számára. Ha dioptriás szemüveged is van, aláfér a látószemüveged a síszemüveged alá. Még nagyon sok sielő nem tudja, hogy, ha dioptriás szemüveget is használsz a síelés közben, OTG-s síszemüveget kell kérjél a síboltban a már meglevő sí bukósisakodhoz.

Izgalmas téli síkiegészítők az LS-tél sportban!-3
Izgalmas téli síkiegészítők az LS-tél sportban!-3

Nem utolsó sorbán kiemelkedő biztonságot is nyújtanak. A sí bukósisakkal együtt levő síszemüvegek szélesek, így a látószög kibővül. Akár 180 fokos szögben is láthatsz! Balesetek elkerülésében komoly szerepe van a széles szögben való látásnak.

Szemüveges sí bukósisakok