Ingyenes streamen a snowboard "Super Bowlja"

Ingyenes streamen a snowboard "Super Bowlja"

RedLemon
2021/02/01
A Natural Selection Tour koncepciója egyszerű: snowboard-legendák mérik össze tudásukat a legcsodálatosabb havas hegycsúcsokon, hogy kiderüljön, ki a világ legjobb nagy hegyi freestylere.
Hirdetés
A snowboard „Super Bowljaként” hirdetett Natural Selection Tour február 3. és 9. között kerül megrendezésre Jackson Hole-ban, melyet kizárólag a Red Bull TV közvetít, ingyenesen elérhetővé téve a sporteseményt.

Natural Selection Tour

A Natural Selection versenyen 22 világbajnokok és videósztár legendából álló mezőny versenyez, akik a jelenkor nagy hegyi snowboardjának krémét képezik. A 22 fős mezőnyhöz két wildcard versenyző is csatlakozik, akik a közönségszavazatok alapján juttathatnak el Jackson Hole-ba.

A listára nem meglepő módon felkerült Travis Rice neve is, akinek egy a célja: természetes terepen is fel akar ülni a világ trónjára. „Lenyűgöző lesz az itt összegyűlő tehetség és tapasztalat szintje. A videók alapján a wildcard versenyzők is óriási színvonalat képviselnek. Nagyon örülök, hogy a nézőket és rajongókat is bevonták a szavazással, óriási lesz ez az esemény."

Ingyenes streamen a snowboard
Natural Selection Tour
Ingyenes streamen a snowboard "Super Bowlja"-1
Forrás: Red Bull

Az esemény az alábbi linken nézhető élőben február 3. és 9. között:

Natural Selection Tour

Hirdetés