Travis Rice és Jamie Anderson az év snowboardosai Hír

boardsport.hu
2009/02/17
A Transworld Snowboarding magazin megtartotta éves díjátadóját, amelyen Travis Rice minden lehetséges díjat elhozott. A magazin több különböző kategóriában osztotta ki a díjakat, a profi snowboardosok szavazatai alapján.
Hirdetés

Emellett az olvasók is leadhatták jelöléseiket az év snowboardosa címre. Travis Rice mind a két táborban támogatásra talált, hiszen az év snowboardosa , az év videorésze , és az év kiemelkedő teljesítménye díj mellett az olvasók is őt választották az év snowboardosának . Ebben valószínűleg nagy szerepe volt idei filmes projektjének, a „ That’s it, That’s all ”-nak is. A hölgyek között Jamie Anderson lett az év snowboardosa . Jamie fiatal kora ellenére már komoly eredményeket tudhat maga mögött, hiszen tavaly ő lett a TTR világbajnoka és idén is magabiztosan vezeti a ranglistát. Ráadásul ez nem az első év snowboardosa címe, hiszen tavaly márciusban a Snowboarder magazin is megválasztotta az év női rider -ének. Jamie Anderson bemutatkozó videóját megnézheted a Billabong.Tv-n :

Az év férfi snowboardosa: Travis Rice Az év női snowboardosa: Jamie Anderson Az év férfi újonca: Lucas Debari Az év női újonca: Raewyn Reid Az év férfi videórésze: Travis Rice Az év női videórésze: Marie-France Roy Az év férfi snowboardosa az olvasók szavazatai alapján: Travis Rice Az év női snowboardosa az olvasók szavazatai alapján: Marie-France Roy Az év legkiemelkedőbb teljesítménye: Travis Rice
Hirdetés