Szlovén síutat sorsoltunk Hír

Szlovén síutat sorsoltunk Hír

Mozgásvilág.hu
2014/12/22
Hétvégi síutat sorsoltunk a Hotel Cerknoba síeléssel egybekötve!
Hirdetés

A Cerkno Síközpont közel a Triglav Nemzeti Parkhoz, Ljubljanától főúton kb. 77 km-re helyezkedik el. Cerkno igen síelő-barát és az egyik legmodernebb síközpont Szlovéniában. A síterep függetlenül kortól és sítudástól ideális minden síző számára, valamint sifutó útvonalakban is bővelkedik.

A legfiatalabb síelőknek pedig kivételes figyelem jár, hiszen a síóvoda külön nekik készült.

A síközpont tetején egy igazi alpesi hütte és önkiszolgáló étterem várja a pihenni-feltöltődni vágyókat, akik akár a nyitott teraszon élvezhetik a napsugarak melegét, illetve a helyi konyha finomságait.

A siterep egyébként a 2010/11, 2011/12 és 2012/13-as síszezonban nyerte el a legjobb síterep címét Szlovéniában.

Cerkno síközpont Forrás: Hotel Cerkno
Cerkno síközpont Forrás: Hotel Cerkno

Galériáért katt a képre!


Síóvoda a legkisebbeknek!
A síközpont nagy figyelmet fordít a gyerekekkel érkező családokra is. A síközpont tetején kialakításra került egy elzárt terület, ahol varázsszőnyeg és egy mini sípálya segíti a kicsiket a gyakorlásban.
Ha pedig megunnák a síelést, fűtött óvodában, óvónő felügyelete mellett egyedül, vagy szüleik társaságában is játszhatnak, rajzolhatnak, egyéb foglalkozásokon vehetnek részt.


Síiskola
A cerknoi síközpont türelmes oktatói mind síelésben, mind snowboardozásban profi segítséget nyújtanak a tanulni vágyóknak. A kezdők biztonságos varázsszőnyegen juthatnak fel a gyakorlópálya tetejére.
A téli szezonban egyébként többször is szerveznek csoportos oktatást minden korosztály számára.

 

Az Alpska Perla hütte Forrás: Hotel Cerkno
Az Alpska Perla hütte Forrás: Hotel Cerkno

Galériáért katt a képre!

 

Alpska Perla, vonzó hegyi hütte
Azaz az "Alpesi Gyöngy" menedékház a cerknoi síközpont tetején, 1300 méteres magasságban épült. A hüttében modern önkiszolgáló étterem, apartmanok, szaunák, barátságos gyermek-játszó sarok és kívül pedig egy terasz is helyet kapott.
A hütte környéke télen-nyáron megbabonáz, akár síelni indulsz vagy túrázol, a környező hegyek látványa mindig rabul ejt, sőt mitőbb a Triglavra is remek rálátás nyílik!

Hotel Cerkno, a család kedvence
A szálloda Cerkno városának központjában található, amely 180 fő befogadására is alkalmas, ennek ellenére egy igazán kellemes hangulatú családi hotel benyomását kelti. Modern, erkéllyel, légkondiciónálóval felszerelt szobák, beltéri termálvizes medence, szaunák, fitness terem, teniszezési lehetőség és konferencia terem is a vendégek rendelkezésére állnak.

A hotel egyébként nyáron kitűnő kiindulópont túrázáshoz és kerékpározáshoz, mivel számtalan jelölt útvonal segít a környék felfedezésében, sőt mitöbb, aki horgászni, lovagolni, siklóernyőzni vagy éppen sziklát mászni szeret, ennek sincs akadálya!

Hotel Cerkno Forrás: Hotel Cerkno
Hotel Cerkno Forrás: Hotel Cerkno

Galériáért katt a képre!

  

Nyereményjáték eredményhirdetés
2 főre szóló síhétvége Cerkno síközpontba

Szabó Bakos Csilla - Székesfehérvár

Hirdetés