Menü

2011.01.19.     Hozzászólás 2

síTalpra Magyar! - Explosiv, a magyar símárka

Újra virágzik az EXPLOSIV, a magyar símárka...


Kis erőgyűjtést követően 2010-ben, érezve az új idők szelét, megújultunk mi is.

Bizakodva vágtunk neki az évnek, mert érezzük, hogy most talán a sí építésben is újra érdemes magyarnak lenni. 2010 különleges év az életünkben, hosszú idő után ismét bízunk benne, hogy ebben a közegben is győzhetünk!

Ezért szólnak új típusaink a győzelemről...

Egy igazi versenysí a gyöngyszeme az aktuális 2010-es "VICTORY" sorozatnak.

 

Szendvics sí, sidewallal, graphit talppal akár a nagyoknál. De amíg akármilyen márkás sível tele a padlás, akárki elérheti szép áron, addig az EXPLOSIV Victory SL versenysí limitált példányszámú különleges kiadás. Felülbélyegzett korlátozott számú darabjainak egy részét Magyarországon, másikat Erdélyben kínáljuk azoknak, akik adnak arra, hogy mit vesznek a lábukra! Természetesen az EXPLOSIV sít forgalmazó külföldi partnereink további 8 országban kínálhatják vevőiknek - reméljük nem marad mit kínálniuk, de ha marad nekik, biztosan ott is sikert arat majd.

  

A junior és felnőtt versenysportba bekapcsolódunk, tehetséges hazai és erdélyi fiatalok támogatásával. A hölgyekről sem feledkezünk meg, egy igazi könnyű carvert ajánlunk nekik, két csodaszép dizájnnal, a VICTORY Lady sorozat gyönyörű darabjaiból.

 

Ismerd meg az Explosiv sílécpalettát: Klikk ide!