síTalpra Magyar! - Explosiv, a magyar símárka Hír

Explosivski.hu;http://www.explosivski.hu
2011/01/19
Újra virágzik az EXPLOSIV, a magyar símárka...
Hirdetés
Kis erőgyűjtést követően 2010-ben, érezve az új idők szelét, megújultunk mi is.

Bizakodva vágtunk neki az évnek, mert érezzük, hogy most talán a sí építésben is újra érdemes magyarnak lenni . 2010 különleges év az életünkben, hosszú idő után ismét bízunk benne, hogy ebben a közegben is győzhetünk!
Ezért szólnak új típusaink a győzelemről...

Egy igazi versenysí a gyöngyszeme az aktuális 2010-es "VICTORY" sorozatnak.
 
Szendvics sí, sidewallal, graphit talppal akár a nagyoknál. De amíg akármilyen márkás sível tele a padlás, akárki elérheti szép áron, addig az EXPLOSIV Victory SL versenysí limitált példányszámú különleges kiadás . Felülbélyegzett korlátozott számú darabjainak egy részét Magyarországon, másikat Erdélyben kínáljuk azoknak, akik adnak arra, hogy mit vesznek a lábukra! Természetesen az EXPLOSIV sít forgalmazó külföldi partnereink további 8 országban kínálhatják vevőiknek - reméljük nem marad mit kínálniuk, de ha marad nekik, biztosan ott is sikert arat majd.
   
A junior és felnőtt versenysportba bekapcsolódunk, tehetséges hazai és erdélyi fiatalok támogatásával. A hölgyekről sem feledkezünk meg, egy igazi könnyű carvert ajánlunk nekik, két csodaszép dizájnnal, a VICTORY Lady sorozat gyönyörű darabjaiból.

 
Ismerd meg az Explosiv sílécpalettát: Klikk ide!
Hirdetés