Napos Nyílt Napok Hír

Pasaretisiiskola.hu
2011/09/15
A szeptember sok iskolásnak a tanév kezdetét, a leckét, a tanórákat jelenti… Ám a Pasaréti Síiskolában az évkezdés mindig öröm
Hirdetés
A szeptember sok iskolásnak a tanév kezdetét, a leckét, a tanórákat jelenti… Ám a Pasaréti Síiskolában az évkezdés mindig öröm, ezt bárki láthatja, aki ellátogat nyílt napjainkra. A visszatérő sísulisok boldogan csúsznak újra a pályán, széles mosollyal köszöntik az oktatókat, akik tárt karokkal, dicsérettel várják a tanítványaikat. Egyszerűen érezni a levegőben a közös síelés, a valódi csapat örömét.
Az idei nyílt napokon is szeretettel vártuk az új érdeklődőket és igyekeztünk minden kérdésükre választ adni, tanítványaink pedig bemutatták az újonnan érkezőknek, mire is képesek a pályán egy bemutató keretében. A versenycsapat gyorsasága és pontossága mindenkit levett a lábáról, az érdeklő gyerekek tátott szájjal bámulták a suhanó tanítványokat.
 
81853-pasa_nyiltnap_bestof_14.jpg
 
Ezek után természetesen ki is próbálhatták a síelést, oktatóink vigyázó felügyelete alatt. Nem csak a pályával, az új sportággal ismerkedhettek, azokkal a tanárokkal is, akikhez idén akár már be is iratkozhatnak.
Aki pedig kedvet kapott az átváltozáshoz is, arcfestést is kérhetett . A pálya izgalmai után volt aki másra se vágyott, mint egy hatalmas ugrálásra a légvárban. Egyik visszatérő tanítványunk biztosan állította, hogy az idei a legizgalmasabb légvár – pedig ő már sokat kipróbált!
 
81853-pasa_nyiltnap_bestof_57.jpg
 
Mindannyian élveztük ezt a hangulatos évnyitó eseményt, és már nagyon várjuk a csoportos és magánórák kezdetét – szeptember 17-én. Ha mégis lemaradtatok erről a vidám két napról, még mindig beiratkozhattok, hiszen folyamatosan indulnak csoportjaink. Nézzetek körül a honlapon és forduljatok hozzánk kérdéseitekkel bátran!
www.pasaretisiiskola.hu
Hirdetés