Menü

2007.03.28.     Hozzászólás 0

Monarchia Park****

Tavaly fedeztük fel a mindössze négyórai útra lévő Lachtal síparadicsomának és festői hegyvidéki tájaianak közvetlen közelében fekvő, újonnan kiépült üdölőfalut. Az 1640 méter magasan fekvő exkluzív apartmanegyüttes egyedülálló lehetőséget nyújt akár a pihenésre, üdülésre vágyóknak, akár a téli-nyári aktív kikapcsolódás kedvelőinek.

A park közvetlen környezetében számos lehetőség nyílik a szabadban való aktív kikapcsolódásra, akár a téli időszakban a sípályákon, vagy a melegebb hónapokban a kijelölt túristaútvonalakon.
Igazi "kis titkos" hely. Társaságunk síelő és snowboard-ozó tagjai egyetértettek abban, hogy az egész gerincen körbecsúszható pályák nagyszerű élményt nyújtanak és különösen jó minőségűek.

A nyári időszakban a helyi túrázási lehetőségeken túl a közeli golfpályák is tartalmas kikapcsolódást ígérnek, valamint a kerékpáros kirándulók is kiváló utakat járhatnak végig.

A parkban wellness-központ is található fedett uszodával, szaunával, aromakabinnal, "csigazuhannyal" és infravörös melegítőkabinnal.

Minden apartman modern bútorokkal nagyvonalúan berendezett, teljesen felszerelt konyhával szolgálja a vendégek kényelmét 42, vagy 92 négyzetméteren.

A gyönyörű környezetben fekvő Monarchia park**** jó választás lehet családok, baráti társaságok, vagy akár párok részére a szabadidő kellemes eltöltéséhez.

- Mozgásvilág.hu -

Ajánló