Monarchia Park**** Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2007/03/28
Tavaly fedeztük fel a mindössze négyórai útra lévő Lachtal síparadicsomának és festői hegyvidéki tájaianak közvetlen közelében fekvő , újonnan kiépült üdölőfalut . Az 1640 méter magasan fekvő exkluzív apartmanegyüttes egyedülálló lehetőséget nyújt akár a pihenésre, üdülésre vágyóknak, akár a téli-nyári aktív kikapcsolódás kedvelőinek.
Hirdetés

A park közvetlen környezetében számos lehetőség nyílik a szabadban való aktív kikapcsolódásra , akár a téli időszakban a sípályák on, vagy a melegebb hónapokban a kijelölt túristaútvonalak on. Igazi "kis titkos" hely. Társaságunk síelő és snowboard -ozó tagjai egyetértettek abban, hogy az egész gerincen körbecsúszható pályák nagyszerű élményt nyújtanak és különösen jó minőségűek.

A nyári időszakban a helyi túrázási lehetőségek en túl a közeli golfpályák is tartalmas kikapcsolódást ígérnek, valamint a kerékpáros kirándulók is kiváló utakat járhatnak végig.

A parkban wellness-központ is található fedett uszodával, szaunával, aromakabinnal, "csigazuhannyal" és infravörös melegítőkabinnal.

Minden apartman modern bútorokkal nagyvonalúan berendezett , teljesen felszerelt konyhával szolgálja a vendégek kényelmét 42, vagy 92 négyzetméteren.

A gyönyörű környezetben fekvő Monarchia park**** jó választás lehet családok, baráti társaságok, vagy akár párok részére a szabadidő kellemes eltöltéséhez.
- Mozgásvilág.hu -
Hirdetés