Mert OLLIE-zni mindenki tud! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/01/18
Az eplényi skiaréna és a Trófea sportegyesület rendezi az első magyarországon bemutatásra kerülő OLLIE JAM bajnokságot. A versenyre bárki nevezhet, aki kedvet érez egy kis ugra-bugrához sível, snowboard-dal vagy bármi más csúszós eszközzel.
Hirdetés

A versenyt elsősorban snowboard-osoknak szervezik, de kellő számú nevezés esetén sí-, snowblades-, vagy "akármi más" kategóriát is indítanak.

Mi az az OLLIE? Rövid csúszás után magasugrás a fentebb említett eszközök valamelyikével (nyári megfelelője ugyanez gurulással és nyári eszközökkel). Látványosnak mindenképpen látványos lesz, s a hangulatot forró tea, zene, buli, forralt bor teszi még hangulatosabbá. Szkeptikusokat megnyugtató infó, hogy a két hete tartó meleg idő ellenére is megfelelő minőségűek a pályák a nemrégiben eszközölt fejlesztéseknek köszönhetően.

A versenyen mindenki részt vehet , aki kedvet érez egy kis ugra-bugrához, vagy megmutatná flikk-flakkjait a plénum előtt. Ha indulnál, de nem vagy biztos magadban, jó ha tudod, hogy a legutóbbi versenyen is olyan ugrifülesek nyertek, akik először próbálkoztak a hóban magasugrással!

 

Mozgásvilág.hu
Hirdetés