Megnyitott a Nordica Síaréna Eplény Hír

Megnyitott a Nordica Síaréna Eplény Hír

(x) - Támogatott tartalom
2013/12/10
A hazai sípályák közül elsőként az eplényi Nordica Síaréna nyitott ki.

A hóágyúzásnak köszönhetően december 07-én reggel indult a síszezon a bakonyi síterepen. Mindenki várta már, hogy először lécre pattanhasson, nagyszerű Mikulás ajándék volt a szezonkezdet.

Egyelőre még csak az alsó pályaszakasz és a tanulópálya síelhető, de a hétvégére szeretnék megnyitni a teljes 1-es pályát a négyüléses felvonóval. Amikor csak lehet folytatják a hóágyúzást, hogy minél rövidebb időn belül a lehető legtöbb pályát és felvonót üzembe tudják helyezni.

 

nordica.jpg
nordica.jpg

 

Eplényben nagy hangsúlyt fektettek az oktatásra, a kezdőbarát kialakításra, és a biztonságra. Szezonkezdés alkalmából Karácsonyig 20% kedvezményt adnak a áraiból, tehát itt a tökéletes alkalom elsajátítani a téli sportok alapjait, vagy venni néhány haladó órát egy kis besízés céljából.

Idén is lesznek újdonságok. Például a tavaly megépített 7-es számú sípályát is ellátták éjszakai világítással, így már több mint 4 kilométeren lehet sötétedés után is síelni. Jövőre megépítik a második ülőliftet, jelentős területfejlesztést hajtanak végre, valamint további 500 méterrel növelik a kivilágított sípályák hosszát.