Les Menuires síterep - apró örömök, csodás élmények

Les Menuires síterep - apró örömök, csodás élmények

Támogatott tartalom
Támogatott tartalom
2017/11/14
Itt mindenki kiélvezheti a síterep adta apró örömöket is, melyektől igazán felejthetetlen élménnyé válik a síelés!

Les Menuires hatalmas síterepében azt szeretjük, hogy december közepétől április végéig hóbiztos, a pályákat főként napsütésben élvezhetjük, kényelmes pályaszállások közül választhatunk, verhetetlen a síterep ár-érték aránya és számtalan sí- és síelés utáni tevékenység közül választhatunk. De ami még ennél is jobb, az a síterep barátságos, kellemes légköre. Itt mindenki kiélvezheti a síterep adta apró örömöket is, melyektől igazán felejthetetlen élménnyé válik a síelés!

 

Az "Easy Week" komplett csomagot választva semmire sem lesz gondod. Már 365 €/főtől elérhető, tartalmazza 1 hétre a szállást, a síbérletet és a sí- vagy snowboard felszerelés bérlését. További információ...

 

Les Menuires Forrás: © Gilles Lansard
Les Menuires
Kép forrása: © Gilles Lansard

 

Ámulatba ejtő

Les Menuires síterepe intenzív napokat ígér… 8 órakor már a Pointe de la Masse csúcson állhatunk és az első csúszásokkal egyből nyomot hagyhatunk a frissen előkészített hóban. A felkelő nap sugarai, a hihetetlenül friss és tiszta levegő, a lélegzetelállító panoráma megrészegíti az első síelőket.

 

Teljes kikapcsolódás

Ellazulni a jacuzzi forró vízében, elmerengeni az érintetlen hófödte csúcsok látványában… a feltöltődésre és a wellness élményekre is bőven van lehetőség a 3 Vallées (Három völgy) sícentrumhoz tartozó Les Menuires síterepén! A Plan d’eau des Bruyères nyugalommal teli, természetes tája várja a túrázókat és a sífutókat… mely tökéletes helyszín a kikapcsolódáshoz és a feltöltődéshez.

 

Önfeledt szórakozás

Síelni legjobb a család vagy a barátok körében, akikkel önfeledten szórakozhatunk. Az új "Premium" sícsomagnak köszönhetően számtalan síelés utáni kikapcsolódásra is lehetőség nyílik: hócsata, szánkózás a roc’n bob pályán, villámgyors bobozás, suhanás fatbike kerékpárral vagy elektromos hószánnal, … Les Menuires-ben mindenki újra gyerekké válhat egy hétre!

 

Les Menuires Forrás: OT Les Menuires
Les Menuires
Kép forrása: OT Les Menuires

 

Adrenalin

Akiben él a versenyszellem, próbára teheti magát a Derby Bon Appétit vagy a 3 Vallées Enduro síversenyen. Az egészen kicsiket pedig a Piou-Piou falu várja. A legbátrabbak síoktató kíséretében vághatnak neki a pályán kívüli síelésnek az Yvoses vagy a Vallée des Encombres területén. Aki itt végigmegy, az büszke lehet magára!

 

Büszke és lelkes helyiek

Les Menuires síterepén a síoktatók, a kereskedők, a szállásadók… nagy része a környékről származik, mely érezhető is a vendégszeretetükön! Érezni a síterep iránti rajongásukat, mely az elmúlt 50 évben hihetetlen gyors fejlődésen ment keresztül. Az itteni emberek büszkék a gyökereikre, ragaszkodnak a szülőföldjükhöz és hatalmas lelkesedéssel mesélnek a hegyvidéki tapasztalataikról, mely biztonsággal és jó érzéssel tölti el az idelátogatókat.

 

Jól tartott ötvenes

Az 50 éves síterep egyáltalán nem idejét múlt! Faházaira és 4 csillagos szállodáira egyaránt jellemző a funkcionalitás, a csodálatos hegyvidéki kilátás, melyek belső kialakítása napjaink ízlését tükrözik. A síterep pedig már előre készül a 60. születésnapjára is, így újabb beruházások, újítások várhatóak az elkövetkezendő 10 évben.

Les Menuires sok nemzet körében nagy népszerűségnek örvend, így nemzetközi vendégkörrel büszkélkedhet, akik visszavágynak a csodás síterepre!

 

Les Menuires Forrás: © Gilles Lansard
Les Menuires
Kép forrása: © Gilles Lansard

 

Gondtalan hét Les Menuires síterepén!

Fedezd fel az élménygazdag hatalmas francia síterepet!

Most az "Easy Week" komplett csomagot választva semmire sem lesz gondod. Már 365 €/főtől elérhető, tartalmazza 1 hétre a szállást, a síbérletet és a sí- vagy snowboard felszerelés bérlését. További információ...

  

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés