Karácsonyi síelés mindössze 10 €-ért! Hír

Karácsonyi síelés mindössze 10 €-ért! Hír

Kakuk András
Kakuk András
2014/11/12
Donovalyban decemberben biztos nem fogsz eladósodni
Hirdetés

A 2014/2015 síszezont sosem látott alacsony árak szellemében nyitják Donovalyban!

Síeljen 2014 december 25-ig (még dec. 25.-én is) mindössze 10 €-ért 7 órás (egész napos) síbérlettel.

Az előszezonban egyéb síbérleteket is ajánlanak rövidebb síelésre. Fizessen mindössze 8 €-t ha 4 óra síelés is elég önnek. Gyermekbérlet 12 éves kor alatt csak 8 € (7 órás), vagy 6 € (4 órás). 


Síeljen, ameddig csak kedve tartja!


Az idei szezontól az egész napos síbérletet 7 órás síbérlettel helyettesítik, továbbá „órás“ (2, 3, 4, 5 és 6 órás) síbérleteket is kínálnak rugalmas feltételekkel, melyek érvényessége a sílift kapukon történő első belépéssel indul. Korábban az egész napos síbérlet 8.30-tól 15.30-ig, január közepétől 16.00-ig volt érvényes.
Ha a valaki később érkezett, akkor is az egész napos bérletet fizette, rövidebb síelésért. Az új 7 órás jeggyel ha valaki például 9.15-kor érkezik, akár 16.15-ig is síelhet.

Esti síelés mindennap

További újdonság, hogy a „Négyüléses” és a P2 Záhradište felvonók megszakítás nélkül, folyamatosan üzemelnek 8:30 - 21:00 között. Azaz este sem kell abbahagyni a síelést, egész nap folyamatosan síelhetünk. Az új rugalmas bérletekkel a síelőknek lehetősége nyílik, hogy kombinálják a nappali és az esti síelést. Ha például 13.45-kor kezd valaki síelni, a 7 órás bérlettel akár este 20.45-ig síelhet Zahradiste-n! Természetesen továbbra is van lehetőség csak esti síelésre bérletet venni aminek az érvényessége 16.00-21.00-ig tart – ez kb 1,5 órával hosszabb mint korábban.
Az idei szezonban NEM emelték a bérlet árakat, minden bérlet ára megegyezik a tavalyival!

Donovaly Forrás: snowpark.sk
Donovaly
Kép forrása: snowpark.sk

8-órás síbérlet

A 8- órás síbérlet azok számára alkalmas, akik szeretik élvezni szabadságot és nem szeretik lekötni magukat egy szezonbérlet megvásárlásával, gyakori látogatói síközpontunknak, de nem síelnek egész nap. A sílift kapun történő első átlépéskor 1 óra kerül levonásra a síbérletből, ez idő alatt a síbérlet tulajdonosa korlátlan számban csúszhat le a sípályán és használhatja a sífelvonót.
Ha az első óra elteltével újra már nem lép át a beléptető kapun, akkor a kártyán még 7 óra marad, melyet bármikor felhasználhat nappali vagy esti síelésre. A következő óra a beléptető kapukon való újabb átlépéskor kerül levonásra, az első átlépéstől számított 60 perc eltelte után.

Példa: 

8:25-kor megérkezek a központba és veszek egy 8 órás síbérletet. Első alkalommal 8.31 kor léptem át a beléptető kaput. Ebben a pillanatban teljes órát von le a rendszer egészen 9.31- ig . A további lesiklásokat pl. 8:44, 9:05, 9:18, 9:2- kor hajtom végre. Utána úgy döntök, hogy tartok egy kis szünetet és elmegyek a Husky bárba. A bérleten még mindig 7 teljes óra áll a rendelkezésemre. 11.40 kor újra elkezdek síelni és egy újabb óra kerül levonására 12.40-ig . Csak egyszer siklok le , mert találkozok az egyik ismerősömmel, aki meghív ebédre. Ebéd után már nem megyek vissza síelni, tehát még 6 óra marad a síbérletemen, melyet hasonlóképpen  bármikor  felhasználhatok, még akár aznap is, esti síelésre. 

A 8 órás bérlet átruházható, nincs ellátva névvel és fotóval. A bérleteket bármikor lehet használni – akár nappali, akár esti síelésre a teljes 2014/2015 síszezonban.

Hirdetés