Jössz és kész! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2010/03/12
Miért megy 4000 ember 3 országgal odébb, hogy ugyanolyan hóban csússzon, ugyanolyan piát igyon és ugyanazt a zenét hallgassa, amit bárhol lehet?
Hirdetés
Fogalommagyarázat Snowattack módra
Hogy miért megy 4000 ember három országgal odébb, hogy ugyanolyan hóban csúszkáljon, ugyanolyan piát igyon és ugyanazt a zenét hallgassa, amit bárhol lehet?
Szerintünk ez valójában így hangzik: csatlakozz hozzánk, és adunk 1000 kilométer pályát, rengeteg új arcot, és közben a legjobb magyar előadók szólnak. 
 
80574-IMG_4215.JPG
 
Ez nem az általános iskolai sítábor, ahova a rajztanárod visz el. Ez nem Horst és Inga családi túrája egy hatalmas és dögunalmas autóval, ami elrepíti őket életük legkevésbé izgalmas kalandjaik egyikére. Ez egy partisítábor. Annak ellenére, hogy elég egyértelmű a szó jelentése, mégse lehet meghatározni, mit is jelent pontosan.   Amikor valaki megkérdezi, milyen volt a Snowattack, nehéz egyetlen szóval válaszolni. Márpedig megkérdezik, mivel ez olyan fogalom, amit -ha más nem, hallomásból- mindenki ismer. Az embert még hónapokkal a megmérettetés után is elöntik az érzelmek.
Egyeseknek az ugrik be, hogy ennyi havat összesen nem láttak életükben, nem hogy be is síelhették volna . Mások - általában azok, akiket nehezen vettek rá a 12-17 órás útra - arra gondolnak, ilyen, jó értelemben vett fesztiválhangulatot valóban nem lehet megtalálni akármelyik hazai parádén. Előfordul, hogy az ember egyszerűen csak áll, és magában elkezdi összeszámolni, hány új arcot ismert meg az egy hét alatt, és, magáról megfeledkezve, már azt tippelgeti, jövőre hogyan tudja növelni bulira épülő szociális hálóját.
 
80574-IMG_4247.JPG
 
Az emlékek sorának itt még nincs vége, lehet, hogy a felfújható nejlonteknős-lesiklás futama jut a snowattacker eszébe, amikor megjelent a jegesmedve és a jeti, majd homlokkal végigkarcolták a pályát. Vagy az a pillanat, amikor a Freestylers miatt be kellett zárni a partiarénát, mivel annyian voltak kíváncsiak a srácokra. Egész nap szólnak a jobbnál jobb zenék, gőzölög a forralt bor, és közben a többiekkel épp azt vesézitek ki, melyik volt eddig a legjobb buli, és a végén megegyeztek egy igazságos döntetlenben.  Pontosan ettől több a Snowattack , mint egy nagy csapat őrült franciaországi ámokfutása.
 
80574-IMG_5075.JPG
 
A programok, az arcok és a környezet miatt már a második napon életformának tekinted a Snowattacket, és nem egy egyszerű sítábornak. Minden este új embereket ismerhetsz meg, de ha szeretnéd, a régiekkel is lehetsz. Minden nap új pályán csúszhatsz, de akkor se kövezünk meg, ha nem is hozol sícuccot. Egy hétig önmagad lehetsz, ami nagy szó manapság. Ehhez kapsz havat, 25 fellépőt és olyan hangulatot, amit  talán sehol. Puy Saint Vincent-ban egy hétig a magyar a hivatalos nyelv, és 4000 hamisítatlan magyar partiarc tudatosítja házigazdáinkban, hogy kevés nép van, aki így tud bulizni.  
 
Jövőre újra támadunk, még nagyobb még jobb, még több, de mivel nem bírunk magunkkal, már idén nyáron újabb élményekre és bulira vágyó arcokat nyalábolunk fel a BeachAttack-en ! Jössz és kész!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés