Jelentkezz és tesztelj! – Völkl síteszt a Pitztal gleccseren

Mozgásvilág.hu - Papp Ágnes
2009/02/18
A Völkl és a Vadon Sport idén újra megrendezi sítesztjét, melynek helyszíne Ausztria legmagasabban fekvő gleccsersíterülete, a Pitztal gleccser lesz.
Hirdetés

A Budapesttől 850 km-re fekvő, egész évben nyitva tartó Pitztal gleccser sípályahossza 48 km. Pályaválasztékát tovább növeli a közelben fekvő Rifflsee pályarendszer , melyet a gleccserre érvényes síbérlettel is igénybe vehetünk. Így összesen 70 km jelölt pálya (5 fekete, 15 piros és 10 kék), és 11 lift áll a síelők rendelkezésére: 1 símetró, 2 kabinos-, 1 ülő- és 2 húzólift. A sífutók sem keseredhetnek el, mivel a gleccseren 6 km hosszú magaslati futópálya található. A bátor sítúrázók meghódíthatják a 3774 m magas Wildspitze csúcsát, melyről csodálatos panoráma nyílik a környező hegyekre. A hegy meghódítását követően a sízők lecsúszhatnak a Taschach jégtörésen, ahol a jelen sísztárjai is edzenek.

 

Pitztal-ban épült fel Ausztria legmagasabban fekvő és leggyorsabb kabinos felvonója a Pitz Panoramabahn , mely mindössze 8 perc alatt viszi fel a síelőket a 2840 méteres magasságba. A fűtött ülésekkel rendelkező kényelmes felvonóból kiszállva több programot is találhatunk magunknak. Garantált vonzóerővel bír a 3100 méteren lévő snowboard funpark, a gyermekbirodalom izgalmas játékai, az alpesi bár a sípályák és maga a síteszt, melynek keretében a Völkl sílécek 2009/10-es modelljeit ingyenesen kipróbálhatják a jelentkezők. A helyszínen szaktanácsadást és bemutatókat is szerveznek a rendezők, hogy a minél szélesebb körben tájékoztassák, és szolgálják a síelni vágyó turistákat.  A helyszín kiváló alkalmat ad kirándulásra, síelésre egyaránt. A jó szervezés garantálva!

 

A síteszt időpontja március 31.(szerda) – április 4.(szombat). A tesztre jelentkezőket 4 csillagos wellness szálloda , a Hotel Sportalm látja vendégül 5 nap/4 éjszakára, félpanzióval. A részvétel díját képezi a szállás, mely 290€/fő (hotelben), vagy 250€/fő (a vendégházban/Gastehaus) és a 3 napos síbérlet ára, amely 100€/fő+5€ keycard letét, melyet a felhasználást követően a bérletpénztárakban visszatérítenek.

 

A jelentkezés határideje 2009. február 28. Az alábbi weboldalról letöltheted a jelentkezési lapot ( ) , melyet kitöltve és a teljes összeg befizetésével a Vadon Sport üzleteiben adhatod le a Mamut 1. Üzletházban vagy a Pólus centerben . A részvétel a teljes összeg befizetésével (szállás+síbérlet) és a kitöltött jelentkezési lappal együtt érvényes.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés