Havazik!!! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2007/02/26
Reggel még "jeges-vizes valami"-ként tituláltuk az égből hulló kásás-jeges csapadékot, ám mostanra rendes havazásba váltott át! Osztrák síterepen lévő kollégánk elmondása alapján 15-20cm-nyi friss hó esett a pályára.
Hirdetés

Ahogy e cikk készül, úgy lesz egyre sűrűbb a havazás is óbudai irodánk körül, s értesüléseink szerint nincs ez másképp máshol sem.

Kollégánk a múlt héten kevés reménnyel indult Arnoldstein sípályáinak, s milyen a sors, az utolsó nap előtti éjjelen friss, jó minőségű hó érkezett oda is. A reggel frissített hójelentés ünkből egyelőre még nem látszik egyértelműen a változás - lévén a sípályák is nehezen ocsúdnak valószínűleg az elkeseredésükben már nem várt eseménytől. Az előbb említett sípálya adataihoz már most 10-15 cm pluszt tehetünk. (Egyes francia és osztrák síterepeknél már most látható a változás).

A délután folyamán a várva várt havazásra való tekintettel újra átnézzük a síterepek hójelentéseit és frissítjük a számokat. Reméljük végre a hazai pályák is jelentős értékekről adnak majd számot. A Kékes ről egyébként már jó ideje folyamatos havazást jelentenek.
Hirdetés