Fundango Big Air ELHALASZTVA!!! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/02/01
A szervezők esélyt adnak a kedvezőbb időnek - A kékestetői freestyle verseny szervezői hosszú konzultálások után úgy döntöttek, hogy egy későbbi időpontban tartják meg a február 9-re tervezett big air jamet.
Hirdetés

A meteorológusokkal való egyeztetésnek az lett az eredménye, hogy hóágyúzással megoldható lenne a verseny , azonban az ugrató minősége feltehetően nem érné el a szervezők által elvárt színvonalat , ezért arra a döntésre jutottak, hogy adnak egy esélyt az időjárásnak, hogy esetlegesen február második felében, tartós mínuszoknak hála, még jobb versenyt lehessen rendezni.

Remélhetőleg hamarosan lesz alkalmunk kipróbálni az egy éve beépített északi liftet, és ezzel együtt megnyithat a Fundango Snowpark is, hiszen a kékesi pálya déli liftje most is üzemel. Az feburár végi, március eleji időpontról a szervezők igyekeznek a legtöbb csatornán beszámolni, de bizonyosan lesz info a Mátra Centrum és a Fundango oldalain. Mindenki bízik abban, hogy a márciusi magyar bajnokság előtt lesz alkalmuk a ridereknek itthon is összemérni tudásukat.

 
Hirdetés