Ez lesz a kedvenc aláöltözeted: Ozone

Ez lesz a kedvenc aláöltözeted: Ozone

(x) - Támogatott tartalom
2018/01/04
Kicsit jobb, kicsit olcsóbb és a miénk...

Az outdoor szerelmesei számára valószínűleg nem kell bemutatnunk a Tengerszem túraboltot, a forgalmazott termékeiből mi is szívesen válogatunk magunknak. Kínálatuk egyik legújabb darabja mellett nem mehetünk el szó nélkül, az Ozone aláöltözet  ugyanis a csúcskategóriás termékek minőségét hozza, nagyjából fele annyiba kerül, mint a külföldi márkák hasonló aláöltözői és ráadásul magyarországon készül.

 

Mitől különleges az Ozone aláöltözet?

Anyaga 80% polyamid micro és 20% elastan, amihez az alapanyagot a high-end technikai anyagokat gyártó Carvico adja. Ez az anyag a poliészterrel szemben valamivel lassabban szárad, viszon összehasonlíthatatlanul komfortosabb és nem irritálja a mellbimbókat még hosszú használatot követően sem. Belső felülete csiszolt, ami annyit jelent, hogy a felbolyhosított belső felület miatt melegít és kellemesebb érzést nyújt, akár egy polar felső, de annál viszont lényegesen jobban szívja és párologtatja a nedvességet.

 

Ozone aláöltözet Forrás: Ozonesport.hu
Ozone aláöltözet
Kép forrása: Ozonesport.hu

 

Leégésre hajlamosak számára fontos infó, hogy anyaga 50 faktoros UV-védelmet biztosít.

Varrat-technológiája szintén kiemeli a legtöbb aláöltöző közül, az ehhez szükséges technológia nem is két fillér. A Flat-lock gép lapos varratot készít. alulról elvágja az anyagot, így a varrás nem lesz duci, hanem ugyanolyan kényelmes marad, mint a ruha töbi része. Borzalmasan sűrű, az átlagoshoz képest 6x több cérna felhasználásával készült rugalmas varrat ez, ami így kiemelkedően strapabíró és nem roppan meg - ezt a viszonteladói visszajelzések is megerősítik.

Az anatómiailag tervezett ruházat megalkotásánál az volt az alapkoncepció, hogy egy kiemelkedő minőségű, de elérhető árú termék jöjjön létre. A férfi- női- és gyerek aláöltözet mellett csősál és maszk szerepel a palettán, illetve a jövőben még zokni is felbukkanhat.

A tengerszemben jelenleg 19.990 Ft-ba kerül egy komplett aláöltöző szett, amit a környezettudatosság jegyében papírcsomagolás-mentesen, sportzsákban adnak át újdonsült tulajdonosának.

Egy újabb "médinhángöri" termék, amire büszkék lehetünk. Az Ozone aláöltözet  termékpalettát keresd a Tengerszem túraboltban személyesen, vagy online!

Az Ozone termékekről részletes infót

 

 

Hirdetés
Hirdetés