Éjszakai szánkózás, sí és snowboard Semmeringen Hír

Mester Dóra - Mozgásvilág.hu
2009/12/28
Egyedülálló éjszakai síelés és szánkózás, kitűnően karbantartott lesiklópályák, fokozottan hóbiztos régió, menedékházi varázs és vidám après ski mulatságok...
Hirdetés
...ráadásul mindez csupán 70 kilométerre a magyar határtól.
A Zau[:ber:]g Semmeringen a kezdők és családok, haladók és gyakorlottak, carvingosok és snowboardosok éjjel-nappal élvezhetik a kék, piros és fekete pályák kínálta nagyszerű téli élményeket. A sípályák választéka – a kis dőlésszögnek köszönhetően – az ideális családi pályáktól a FIS világkupa futamokon is tesztelt pályán keresztül, az extrém síelőknek szánt keleti hegyoldalig terjed. A tökéletesen karbantartott pályák élményteli carvingozásra csábítanak. A kezdők pedig magyar síoktatót is választhatnak, garantálva ezzel a biztos sikert.

Téli játszótér, éjszakai szánkózás
A Split-Park a snowboardosok és a freestyle sízők paradicsoma. A speciálisan megépített akadályok szórakoztató kihívások tömkelegét kínálja. A Chill-out aréna pedig valódi split-park hangulatot biztosít. Feledhetetlen szánkózást garantál a 3 km hosszú, éjszaka is fényárban úszó Zau[:ber:]g élmény-szánkópálya. Fantasztikus építmények, alagutak, mágikus fényeffektek és hanghatások gondoskodnak a feledhetetlen élményekről. A különleges hangok Siebenstein varázsló és a gonosz Tűzfog Sárkány történeteivel szórakoztatják a kicsiket és nagyokat egyaránt. A nagyobbak pedig feledhetetlen après-ski partikon vehetnek részt, a ZauberBAR -ban garantált a buli hangulat.

Izgalmas sírendezvények
Különleges élményeket ígér a Zau[:ber:]g Semmering számos nagyszabású rendezvénye is a téli szezon elejétől a végéig. Mindegy, hogy snowboard és freestyle síversenyről, celebek-síversenyéről, bob bajnokságról, vagy a legújabb sílécek teszteléséről van szó - itt mindig történik valami. December 31-én igazi alpesi hangulat lesz, a Szilveszter-Partyt a ZauberBAR-ban tartják. További buli hangulat és sikló örömök várnak: Superglüh Zipfelbob Challenge lesz január 16-án, Eastcup Snowboard & Freeski Contest pedig március 6-án.
Karbantartott téli túraútvonalak, hótalpas- és sítúra útvonalak, sífutópályák gondoskodnak a változatosságról, valamint a Semmering-Wechsel panorámás sífutópálya is könnyedén elérhető innen. Kiszakadni a hétköznapokból és teljes erőbedobással élvezni a tél minden pillanatát – ez a mottója a magyar turisták körében is oly kedvelt keleti sírégiónak.
Hirdetés