A világ legjobb sí és snowboard filmjei a Corvin moziban November 17-én Hír

Reel Rock
2011/11/11
2011. november 16-án és 17-én zajlik a Corvin moziban az év talán legizgalmasabb filmfesztiválja a THE NORTH FACE REEL ROCK FILMFESZTIVÁL. 
Hirdetés

 

Mond valamit Xavier De La Rue ? Dereng Tanner Hall ? Esetleg Ian McIntosh ? Nos ezek az arcok napjainkban a legjobban csengő nevek a snowboard/sí világban. A Corvin moziban November 17-én mindegyikükről vetítenek filmeket, méghozzá elég nagy pályás alkotásokról van szó. 

 

Kezdjük Xavier De La Rue-vel. A többszörös freeride világkupa győztes francia boardos ikonikus figura. Olyan helyeken megy le, ami a lehetetlent súrolja. A THIS IS MY WINTER című film ezt a világot mutatja meg. A film operatőre Guido Perrini hullámlovas és snowboard témában ő ma a top. Nézd meg az előzetest!

 

Aztán itt van a One for the Road című mozi. Nemrég mutatták be Magyarországon a Red Bull monstre filmjét, az Art of Flight-ot. Na ez egy tényleg látványos mozi – de csak boardosokat látunk benne. A Corvin moziban november 17-én este 20.30-kor vetítik a One for the Road című munkát, ez a legnagyobb volumenű síző film, amit eddig forgattak. Sok észosztás nincs benne, csak az számít, hogy kik és hol csúsznak! Nézd meg az előzetest!

 

Végül pedig itt van a Retallack. A Tanner Hall főszereplésével futó film a kanadai Retallack-ban készült. Mr Hall többszörös X-Games győztes síző – akkora nagyágyú – hogy nem is kell ezt tovább tekerni – itt a film trailere. Amúgy november 17-én este 22.00-kor lehet megnézni a Corvinban.

 

A rendezvény fb oldala:   Klikk ide!

 
Hirdetés