300 húzodzkodás a Reel Rock szünetében Hír

Mozgásvilág.hu
2011/11/17
19 erőtől duzzadó fiú és lány összesen 300 darab húzódzkodást hajtott végre a Mozgásvilág.hu T-Rock húzódzkodó versenyen
Hirdetés

 

A The North Face Reel Rock Filmfesztivál első napjának egyik szünetében a Corvin mozi aulájában egy mini mászófal és rajta k ét speciális húzódzkodó fogás tűnt fel. Az állvány előtt számos, ereje teljében lévő fiatal melegített azért, hogy a lehető legtöbb húzódzkodást tudja végrehajtani a nagy megmérettetésen. A dicsőségen túl az értékes The North Face, Petzl és T-Rock nyeremények is erős motivációs tényezőként hatottak, szóval nem babra ment a játék.

 

Mozgásvilág.hu T-Rock Húzódzkodó verseny

 

Először a hölgyek vetették rá magukat a függőleges falra rögzített fogásokra. Az ápolt, finom női kacsók magnéziától fehérlettek, a mosolygó tekintetek időnként el-eltorzultak a küzdelemtől, de kecses nőiességükön így sem esett csorba. A legtöbb húzódzkodást (20db) Erdei Orsolya produkálta, mögötte nem sokkal lemaradva (17db) Kucsera Lenke végzett nagyon szép gyakorlatokat bemutatva, majd harmadiknak (10db) Kis Marina csúszott (húzott) be.

 

Mozgásvilág.hu T-Rock Húzódzkodó verseny

 

A lányok erejét látva a férfi mezőnyben érezhető volt a feszültség, lévén magas a mérce, amit az "erősebbik nemnek" illendő volna felülmúlnia. Széles skálán mozgott a mezőny harcmodora is: a mezitlábas mackónadrágos "ez egy verseny, vegyük komolyan" stílustól kezdve az izompólós "én vagyok a legerősebb és meg is mutatom" megoldáson át a normál utcai viseletes "úgy teszek mintha csak erre jártam volna és lenyomok mindenkit" kultúrális jegyeket láthattunk.

Szoros versenyben végül Kucsera Bálint nak (32db) járt az első díj, mögötte alig lemaradva Molnár Bálint (31db) végzett és harmadik helyre Derék László (27db) húzta fel magát.

 

Mozgásvilág.hu T-Rock Húzódzkodó verseny

 

A versenyről készült videót itt nézhetitek meg...

 

Az állványt és a speciális húzódzkodó fogásokat a T-Rock biztosította, a versenyt a Mozgásvilág.hu Virtuális Sportklub szervezte. Ha szeretnél értesülni hasonló versenyekről, tagjainknak szóló speciális extra akciókról, csatlakozz tagjaink közé (a tagság ingyenes)!


Hirdetés