Superior XP 979 Hír

2017/04/28
Hirdetés
Felszereltség Váz
Merevfarú karbon tapered (1-1/8" - 1,5") fejcső 12 mm tengely
Villa
DT Dwiss OPM O.L. lock-out: kormányról vezérelhető rugóut: 100 mm 15 mm tengely
Váltó
Shimano XT/XTR
Fék
Shimano BR-M615 hidraulikus tárcsafék első rotor: 180 mm hátsó rotor: 160 mm
Hajtómű
Shimano XT

  
Szubjektív vélemények KisDzsoni
A Kellys Hackerrel együtt ez a profi vagy gyorsaság kedvelő XC bringás álomkerékpárja. Nagyon könnyű, robbanékony bringáról beszélünk, ami felfelé is, lefelé is repíti lovasát. Felépítése is versenyre van kiélezve, szinte hasalunk a gépen. Meredek emelkedőkön sem emelgeti az orrát. Az XT váltó szett is pontosan működött, a fékek haraptak. Apró üröm az örömben, hogy a Superior vezetékei belül a vázban is, kívül is folyamatosan csattognak, ami elég zavaró tud lenni a lejtőn. A külső elvezetéseken szereléssel biztosan lehet segíteni. 
SiMoon
Ezzel a bringával büszkén állnék oda bármelyik amatőr montimaraton rajtjához, hiába nincs esélyem dobogón végezni. Félelmetesen gyors és erős, a nyergében ülve hatékonyan lehet a pedálokra adagolni a kakaót. Nagyon szerettem a fékeit is, habár lefeléken egy árnyalattal kevesebbet is pattoghatott volna a fara (talán, ha engedek a guminyomásból, akkor az árnyalat ki is van pipálva). A többiek által említett kábelzörgés nem tűnt fel, de lehet, hogy csak a hangos kurjongatásaim nyomták el a zajt.
Vertich Tamás
Nagyon jó versenygépet ismerhettem meg benne, maratonra kiválóan alkalmas. A hosszú lefelékben szépen lehet vele tartani a nagy tempót. Felszereltsége is tükrözi az árát bátran ajánlom minden sebességőrültnek.
Hirdetés