Superior XP 979

2016/04/22
Hirdetés
Felszereltség Váz Villa Merevfarú, karbon tapered (1-1/8" - 1,5") fejcső  12 mm tengely Rock Shox Reba RL Fast Black Tapered, 15mm Külső csillapítás állítási opció  Lock-out: van, kormányról vezérelhető  Villa rugóút: 0-120mm  15 mm tengely     Fék Váltó Shimano BR-M615 hidraulikus tárcsafék  180mm- 160 mm rotor Shimano XT - XTR     Hajtómű Kormány Shimano XT szélesség: 640-720mm között
 
Szubjektív vélemények KisDzsoni A legsportosabb bringa az összes közül amit teszteltem. Első használatra furcsa volt a hosszú stucni, ami miatt technikás terepen óvatosan kell bánni a fordulatokkal, mert könnyen keresztbe fordul a kormány. Kicsit féltem is tőle, hogy lefelé a közepes tudásomhoz sok lesz így, de meglepetésemre ugyanolyan élvezhetően tudtam vele suhanni a lejtőkön is. Alapfelszereltségben a simább mintázatú külsőkkel felszerelt bringa is hangsúlyozza XC verseny karakterét. Lefelé ki is jön ennek minimális hátránya. Összeséégben az egyik legjobb bringa amit teszteltünk. Versenyzőknek ajánlott. RACE on.
Kimura Nevezzük nevén, a legjobban felszerelt tesztbringa a hétvégén. Abszolút versenyzős felszereltség és beállítás. Minden erre van kihegyezve, eszméletlenül lehet vele menni felfelé és lefelé is. Minden alkatrész tökéletesen teszi a dolgát, nem lehet belekötni. Minden szempontból maxra hegyezett, verseny gép. Viszont, valószínüleg a Fizik nyereg miatt, nekem a bringa elég kényelmetlen volt. Ezek a lapos fapad nyergek sosem jöttek be, személy szerint azonnal cserélném, de vannak bringások, akiknek meg ez pont megfelelő. Ez egy kicsit alávágta az élményt számomra.
Vertich Igazi verseny gép, semmit nem kell rajta cserélni, rá kell ülni és GOOOOOO! A váz nagyon merev minden helyzetben szépen lehet kezelni a bringát. Az alkatrészek összhangban vannak a bringa stílusával. Aki versenyezni szeretne annak szívből ajánlom a cangát!
Paraferee Ezen a napon csupa merevfarú bringát teszteltem, melyek közül csak egy hajszállal maradt le a trónról a SUP. Nagyon merev, nagyon egyben van a kerékpár. Felfele robban, egyszerűen szinte megy magától előre... Lefele picit túl agilis, de nagyon lehet vele menni...
Hirdetés