Menü

Összes termék a kategóriában

Mozgásvilág

Superior XP 979

Superior XP 979

Klikk a képre a galériáért!

Felszereltség

Váz Villa
Merevfarú, karbon
tapered (1-1/8" - 1,5") fejcső 
12 mm tengely
Rock Shox Reba RL Fast Black Tapered, 15mm
Külső csillapítás állítási opció 
Lock-out: van, kormányról vezérelhető 
Villa rugóút: 0-120mm 
15 mm tengely
   
Fék Váltó
Shimano BR-M615
hidraulikus tárcsafék 
180mm- 160 mm rotor
Shimano XT - XTR
   
Hajtómű Kormány
Shimano XT szélesség: 640-720mm között

 

Szubjektív vélemények

KisDzsoni

A legsportosabb bringa az összes közül amit teszteltem. Első használatra furcsa volt a hosszú stucni, ami miatt technikás terepen óvatosan kell bánni a fordulatokkal, mert könnyen keresztbe fordul a kormány. Kicsit féltem is tőle, hogy lefelé a közepes tudásomhoz sok lesz így, de meglepetésemre ugyanolyan élvezhetően tudtam vele suhanni a lejtőkön is. Alapfelszereltségben a simább mintázatú külsőkkel felszerelt bringa is hangsúlyozza XC verseny karakterét. Lefelé ki is jön ennek minimális hátránya. Összeséégben az egyik legjobb bringa amit teszteltünk. Versenyzőknek ajánlott. RACE on.

Kimura

Nevezzük nevén, a legjobban felszerelt tesztbringa a hétvégén. Abszolút versenyzős felszereltség és beállítás. Minden erre van kihegyezve, eszméletlenül lehet vele menni felfelé és lefelé is. Minden alkatrész tökéletesen teszi a dolgát, nem lehet belekötni. Minden szempontból maxra hegyezett, verseny gép. Viszont, valószínüleg a Fizik nyereg miatt, nekem a bringa elég kényelmetlen volt. Ezek a lapos fapad nyergek sosem jöttek be, személy szerint azonnal cserélném, de vannak bringások, akiknek meg ez pont megfelelő. Ez egy kicsit alávágta az élményt számomra.

Vertich

Igazi verseny gép, semmit nem kell rajta cserélni, rá kell ülni és GOOOOOO! A váz nagyon merev minden helyzetben szépen lehet kezelni a bringát. Az alkatrészek összhangban vannak a bringa stílusával. Aki versenyezni szeretne annak szívből ajánlom a cangát!

Paraferee

Ezen a napon csupa merevfarú bringát teszteltem, melyek közül csak egy hajszállal maradt le a trónról a SUP. Nagyon merev, nagyon egyben van a kerékpár. Felfele robban, egyszerűen szinte megy magától előre... Lefele picit túl agilis, de nagyon lehet vele menni...

Specifikációk, ár, részletek

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.