Menü

Összes termék a kategóriában

Mozgásvilág

Mozgásérzékelős bringariasztó

Mozgásérzékelős bringariasztó

Klikk a képre a galériáért!

Ettől biztos maga alá piszkít az enyveskezű

Nem tudom, ki hogy van vele, de speciel, ha én bringatolvaj lennék és a kiszemelt bringa egyszer csak 120 dB hangos sípoló-csipogó hangon elkezdene nyivákolni, amikor épp eltoltam volna a járgányt, menten magam alá csinálnék. Persze nem vagyok bringatolvaj, viszont a bringámat én is féltem.

A kütyü alig nagyobb mint egy gyufás skatulya, egy óriás skatulyánál meg jóval kisebb, kényelmesen elfér a nyereg alatt. Hasznos lehet bármikor, de különösen akkor, ha nincs hová lakatolni a bringát, mert nincs megfelelő tereptárgy, vagy mert olyannyira népszerű a kerékpározás, hogy elfogytak a szabad helyek a bringatárolóban.

 

 

Működése nincs agyonszofiszikálva. Inaktív állapotban nyugodtan matathatsz a bringádon, nem szól egy szót sem. Abban az esetben viszont, ha az egyedi RFID tag-gel aktiválod a kütyüt akkor az őrző-védő rendszer bizergálás hatására sipákolni kezd. Ha csak véletlenül lökte meg valaki, vagy meggondolta magát hirtelen a rabolóember, akkor pár másodperc után elhalkul. Aki ennek ellenére mégis akarja a bringát, az kénytelen lesz kellemetlenül érezni magát a segge alatt vinnyogó kerékpáron.

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • bringa_kiraly_visual_C++ 2014.03.09.   20:38

  bringa_kiraly_visual_C++

  nekem olyan kéne ami a nem sípol hanem rádiójelet ad egy drónnak hogy az éjszaka egy hidrogén-bombával ajándékozza meg az otthon alvó tolvajt.

  válasz erre...

 • Jules68 2014.03.01.   16:52

  Jules68

  Ez az idő pont elég ,hogy feltegyék egy utánfutóra! ;)

  válasz erre...

 • nunango 2014.02.27.   13:48

  nunango

  http://www.mmbike.hu/spybike akkor már inkább ez! :D

  válasz erre...