Mozgásérzékelős bringariasztó Hír

2014/02/25
Hirdetés
Ettől biztos maga alá piszkít az enyveskezű
Nem tudom, ki hogy van vele, de speciel, ha én bringatolvaj lennék és a kiszemelt bringa egyszer csak 120 dB hangos sípoló-csipogó hangon elkezdene nyivákolni, amikor épp eltoltam volna a járgányt, menten magam alá csinálnék. Persze nem vagyok bringatolvaj, viszont a bringámat én is féltem.
A kütyü alig nagyobb mint egy gyufás skatulya, egy óriás skatulyánál meg jóval kisebb, kényelmesen elfér a nyereg alatt. Hasznos lehet bármikor, de különösen akkor, ha nincs hová lakatolni a bringát, mert nincs megfelelő tereptárgy, vagy mert olyannyira népszerű a kerékpározás, hogy elfogytak a szabad helyek a bringatárolóban.
 


 
Működése nincs agyonszofiszikálva. Inaktív állapotban nyugodtan matathatsz a bringádon, nem szól egy szót sem. Abban az esetben viszont, ha az egyedi RFID tag-gel aktiválod a kütyüt akkor az őrző-védő rendszer bizergálás hatására sipákolni kezd. Ha csak véletlenül lökte meg valaki, vagy meggondolta magát hirtelen a rabolóember, akkor pár másodperc után elhalkul. Aki ennek ellenére mégis akarja a bringát, az kénytelen lesz kellemetlenül érezni magát a segge alatt vinnyogó kerékpáron.
Hirdetés