Focus Black Forest Hír

2014/04/22
Hirdetés
Felszereltség
Váz Villa Merev váz, alu kormányra dőlt testtartás normál fejcső Váz rugóstag: 0-120 mm Lock-out: Nincs 9 mm tengely Rock Shox XC Külső csillapítás állítási opció Lock-out: van, kormányról vezérelhető Villa rugóút: 0-120mm 9 mm tengely     Fék Váltó Tektro Gemini hidraulikus tárcsafék 180mm- 160 mm rotor Shimano Deore-XT     Hajtómű Kormány Focus/FSA szélesség: 640-720mm között    
Szubjektív vélemények   KisDzsoni Az egész gépen a fék az ami kicsit ront a képen. A Tektro Gemini fékkarja számomra kevésbé "ergonómikus". A nagyobb baj, hogy nagy a fék holtjátéka, és nem is fog annyira jól a Shimanokhoz képest.
SiMoon A hátsó váltó reagálása lehetne gyorsabb és a fékerő is hagy némi kívánnivalót maga után, ami zömmel a fékkar túl nagy holtjákéának és az ergonómia hiányának köszönhető (egyujjas fékezés felejtő).  Ezt leszámitva egyben van a járgány, a 29es kerekek mászás közben meglepően gördülékenyek és könnyedén pakolhatóak. Zörgés, csattogás sehol sem tapasztalható. Kevés technika, kevés elromolható alkatrész.
Teszteltük: Klikk ide! Hasonlítsd össze más bringákkal!
Hirdetés