Dema Genéve 3.0 Hír

2016/05/25
Hirdetés
Specifikáció Váz DEMA Touring Lady Alloy
         Villa SUNTOUR SF-13 NEX 700c, 63mm
         Kerék EMERX Well, 622x19 RUBENA Sepia 700x40C  
Hajtás SUNTOUR XCC-T208  
  Váltó SHIMANO TX51/Alivio
  Fék EXTEND V-Brake 805
Nyereg SELLE Royal Look IN Moderate RoyalGel Lady
  Súly 14,6 kg
   
 
CicaBetty szerint... Visszafogott dizájn a rejtőzködés jegyében, irtózatosan kényelmes kerékpározás... Tulajdonképpen ezzel jellemezhetnénk leginkább a Dema Genéve 3.0 női trekking kerékpárt. Elvégre nincs is szükség folyamatosan a hivalkodásra, legyen a mi titkunk, hogy milyen fullos kis kerékpárunk van: agydinamóval üzemelő, automatikusan bekapcsolódó lámpák, első-hátsó sárvédő, gumipókkal ellátott masszív csomagtartó, láncvédő, no meg végül teleszkópos nyeregcső és állítható kormánymagasság a tökéletes kényelemért.
 
Dema-gen-ve-3_0-3-.JPG
 
Mindez a felszereltség alkalmassá teszi hosszú távú kerékpártúrázásra is, valamint grafitszürke színe miatt nem ez lesz az első a sorban, amelyen a tolvajok szeme megakad. A Dema Genéve nyergében ülni olyan, mintha egy kényelmes fotelben, minimális energiaráfordítással gyorsan juthatnánk egy A-ból B-be. Még akkor is elismerően és kissé irigykedve tapasztalja ezt az ember lánya, ha egyébként a sportosabb kerékpárokhoz van szokva.
 
Dema-gen-ve-3_0-22-.JPG
 
Összességében tulajdonságai révén küllemében egy kicsit átlagos, ámde megbízható kerékpárral lehetünk gazdagabbak, ha őt választjuk.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés