Cube Touring Hybrid Pro 400 Hír

2016/05/25
Hirdetés
Specifikáció Váz Aluminium Superlite Trekking Hybrid Premium Comfort IC Double Butted
         Villa SR Suntour NEX
         Kerék Cube SX24 Schwalbe Spicer, Active, 40x622  
Hajtás FSA No.10  
  Váltó Shimano Deore SL-M610  
  Fék
Shimano BR-M355, Hydr. tárcsa  
Nyereg Selle Royal Freccia
  Súly 23,4 kg
   
 
KisDzsoni szerint... Stílusos lopakodó menedzsereknek. A matt fekete Cube kerékpár nem a színével tűnik ki a tömegből, ami városban még előny is. Ellenben a harsány színek kedvelőinek nem ez lesz a kedvence. A kerékpár egyébként gyönyörű, ami leginkább a részleteiben mutatkozik meg. A vezetékeket mindenhol (alsó cső, lámpa) gondosan elrejtik, ami azon kívül, hogy esztétikum még hasznos is. A kilógó vezetékek ugyanis hamar beakadhatnak és elszakadhatnak használat közben, ami például egy lámpa esetében igen problémás tud lennni. 
 
Cube-Touring-Hybrid-Pro-400-14-.JPG
 
A Hybrid vonalai egyenesen gyönyörűek. Ahogyan a motort beintegrálták a vázba vagy ahogyan az akkumulátort is rejtő csomagtartó kialakítását megtervezték az az ipari formatervezés csúcsa. 
Emelett minden apró részletet a funkciónak is alárendeltek. A csomagtartó robusztus, a kitámasztó hátra került az agyhoz, így nem akad bele a hajtókar. Apró technológiai finomságok mint pl. a vezérlő egységről kezelhető lámpa teszik a Cube Touring Hybridet még vonzóbbá. 
 
Cube-Touring-Hybrid-Pro-400-17-.JPG
 
Kényelmi szempontból is jeles az e-bike. A nyereghez extraként teleszkópos nyeregcső társul, az első teleszkópos villa pedig magától értetődő. Az elektromos rásegítéssel elérhető magassabb sebesség megzabolázásában hidraulikus Shimano fékek segítenek. 
A csomagból szinte teljesen Kresz kompatibilis a járgány. Lámpákkal, fényvisszaverő külsőkkel felszerelve kapjuk kézhez. Alapból láncvédővel szerelt, így az öltönynadrágot sem kell szárító csipesszel összefogni. Egyedül egy csengőt kell pluszban választanunk hozzá, de a Cube árát elnézve nem hiszem, hogy az eladótól nem lehetne ajándékba kapni egyet. :)
 
Cube-Touring-Hybrid-Pro-400-6-.JPG
 
Suna szerint... A legcsajozósabb, legütősebb trekking gép mind közül. Igaz a legdrágább is az általunk felvonultatott kínálatban. Ezzel a kerékpárral haverok, csajok előtt garantáltan lehet vakítani. Sőt egy átlag országúti hobbistát is könnyen bealázhatunk egy emelkedőn még 2 fröccs után is, miközben a buliban felszedett csaj a hátsó csomagtartón csücsül.
Jól néz ki, minőségi alkatrészekből összeállított és örült élményben lehet vele részed. Külső megjelenése gyorsan kiemeli a tömegből. A kormányon elhelyezkedő a világítást és többek között a rásegítést is irányító konzolja nagyszerű játékszerré teszi, mely bármely férfiból kihozza a kisfiút. A kényelemre sem lesz panasz, viszont túl messzire nem ülnék tőle, mert bizonyára sokaknak elnyeri a tetszését. Ha őszinte akarok lenni, az én céljaimnak bőven túlképzett a Cube Touring Hybrid Pro, de ha bejön a hölgyeknek, efölött az apróság fölött szemet tudok hunyni.
 
Cube-Touring-Hybrid-Pro-400-22-.JPG
Hirdetés