Vakon kerékpáron - Edzőtárs kerestetik Hír

Mozgásvilág.hu
2011/04/20
Zsolt lenyomta a síszezont, nyáron kerékpárra szállna. Ehhez keres társat tandemére.
Hirdetés
Balogh Zsolt (29 éves informatikus, jelenleg egyetemre jár) születésétől fogva vak, de ez nem akadályozza meg abban, hogy 13 éves kora óta rendszeresen sportoljon. Úszás, futás, kerékpározás, korcsolyázás, síelés tartoznak a kedvencei közé. Ugyan a családban nincs profi sportoló, öccse gyakran elkíséri síelni, amiben Zsolt nem mellesleg a para-válogatott tagja.   Hogyan tanultál meg síelni? Svájcban tanultam, egy oktató segítségével. Ugyanúgy tanított, mint bárki mást csak „többet” beszélt. (Vakok síoktatásának tapaszalatairől bővebben itt írtunk már )   Mi motivál? A mozgás szeretete, és hogy folyamatosan csiszolhatom a technikámat, ami által jobb lehetek.   Milyen terveid vannak a kerékpározással? Partnerfüggő is, de szeretnék profi lenni az amatőrök között, és több külföldi országúti versenyen is rajthoz állni.
 

81471-tandem.jpg

  Hogyan edzel, van-e állandó segítséged? Sajnos nincs állandó segítségem, csak alkalmi, ezért hetente egyszer tudok csak edzeni. Ilyenkor minimum 80-100 km-t tekerek, de volt már rá példa hogy közel 200 km-t mentünk, ami egy napi szakasz a Tour-on. Éppen ezért ezúton is keresek lehetőleg 20 és 40 év közötti társat, elsősorban országúti bringás rutinnal rendelkezőt, akivel hetente akár 2-3 alkalommal is edzhetnék. Jelenleg Tatán élek, de a tandemem a fővárosban van, tehát akár Budapestiek jelentkezését is várom. Annak is örülnék, ha egy csapathoz csatlakozhatnék.
Sajnos síelés terén is hasonló gondokkal küzdöm, profi síelőre, vagy síoktatóra is szükségem lenne, aki vezető szerepet vállalna az edzéseken, versenyeken.
Hogyan vehetik fel Veled a kapcsolatot az edző, vagy edzőtárs-jelöltek? A legegyszerűbben e-mailben (zsolti[kukac]elektro-b.hu), vagy telefonon (+36 70 337 5053) vagyok elérhető.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés