Uvex sorsolás Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2013/08/21
Kerékpáros szemüveget és sisakot sorsoltunk!
Hirdetés

Uvex – Made in Germany
Még aki nem is járatos a bringázásban, vagy az outdoor sportokban, annak is ismerősen csenghet az Uvex név. Nem véletlenül. A hosszú múltra visszatekintő német cég a munkavédelmi eszközök piacán is legalább olyan elismert, mint a sportban, és aki az utóbbi téli olimpiákat nyomon követte, inkább azon lepődhetett meg, ha egy versenyző nem Uvex sisakban állt rajthoz.

Philipp M Winter 1926-ban alapította a céget, kezdetben motoros és síszemüvegek gyártásával foglalkozott. A munkavédelmi termékek csak jóval később kerültek a palettára, de a vezetőség mindig is elkötelezett maradt a sportfelszerelések irányában. 

 

Uvex
Uvex

 

Ami az Uvexet kiemeli a gyártók sorából, hogy a mai világban is, amikor szinte mindenki a távol-keletre költözteti a termelését a rövid távon megtakarítható pénz miatt, az Uvex a termékeinek nagy részét a mai napig Németországban gyártja. Ez rengeteg előnnyel jár. Egyrészt sokkal gyorsabban tudnak reagálni a piaci igényekre, de ami talán a legfontosabb, hogy magasan képzett munkaerővel termelnek, saját, helyben lévő fejlesztő részleggel és tesztlaboratóriummal. Made in Germany.

Ha megnézzük az Uvex kerékpáros sisakjait, látjuk, hogy a minőség az aktuális csúcstechnológiával párosul. Több nemzetközi szinten is élvonalbeli csapat versenyzői tekernek Uvexben, úgy, mint a Francaise de Jeux, az Argos Shimano, vagy Benkó Barbi csapata a Focus M.I.G. Racing.

Klikk Uvex termékpaletta és a boltlista
Klikk Letölthető Uvex 2013 katalógus

 

Eredményhirdetés
Uvex Boss Race Carbon Look White bukósisak
Tóth Anita - Szeged

Uvex Gravic White Blue LTM Silver szemüveg
Liszkai Rita - Mezőberény

 

Uvex
Uvex

 

 

Hirdetés