Úri szabóság bringásoknak és kerékpárjaiknak! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2010/08/26
BG FIT Integration Technology! Ma már nem csak a ruhádat szabathatod a testedre, hanem kedvenc kétkerekűdet. Hogy ez miért jó?
Hirdetés
Kerékpár testre szabása már nem csak a profiknak elérhető, hanem akár neked is. A BG Fit egy a kerékpározás tökéletesítését szolgáló átfogó filozófia , melyet Dr. Andy Pruitt az Amerikai Coloradóban levő Sport Egészségügyi Fejlesztő Központ (PA of the Boulder Center for Sport Medicine) vezetője tökéletesít hosszú évek tapasztalatai és kutatásai alapján.
A fejlesztésekben aktívan részt vállal a kiváló minőségű kerékpárjairól híres Specialized kerékpárgyártó cég és több a világ élmezőnyéhez tartozó Pro Tour csapat is, mint például a Quick Step és a Saxo Bank beleértve kimagasló sporteredményeket elérő versenyzőket is, mint Fabian Cancellara és az elmúlt években csúcsra jutott testvérpár Andy és Frank Schleck.
 
80970-01interview.jpg
 
A BG (Body Geometry) Fit célja a kerékpáros és a kerékpár tökéletes összhangja. Röviden „a hatékonyabb, dinamikus, a lehető legkényelmesebb és a minél hosszabb távú kerékpározás, a sérülések elkerülése valamint a meglévő problémák korrigálása”
A felmérés és a beállítások három fázisban történnek: 1, Előzetes beszélgetés az elérendő célokról, esetleges problémákról, anamnézis. 2, Fizikai állapotfelmérés. (lábstruktúra, csontok és izomzat, hajlékonyság, ajánlások esetleges korrekciókra) 3, A kerékpár beállítása.
 
80970-02mericke.jpg
 
A 3 órás procedúra bevezető áron 15.000 Ft -ért érhető el bárki számára, aki szeretné tudományosan magához passzíttatni a kerékpárját! Bővebb infóért és részletekért Klikk ide! A BG Fit Magyarországon elsőként, Budapesten a Bringalandban érhető el!  

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés