Menü

2010.08.26.     Hozzászólás 0

Úri szabóság bringásoknak és kerékpárjaiknak!

BG FIT Integration Technology! Ma már nem csak a ruhádat szabathatod a testedre, hanem kedvenc kétkerekűdet. Hogy ez miért jó?

Kerékpár testre szabása már nem csak a profiknak elérhető, hanem akár neked is. A BG Fit egy a kerékpározás tökéletesítését szolgáló átfogó filozófia, melyet Dr. Andy Pruitt az Amerikai Coloradóban levő Sport Egészségügyi Fejlesztő Központ (PA of the Boulder Center for Sport Medicine) vezetője tökéletesít hosszú évek tapasztalatai és kutatásai alapján.

A fejlesztésekben aktívan részt vállal a kiváló minőségű kerékpárjairól híres Specialized kerékpárgyártó cég és több a világ élmezőnyéhez tartozó Pro Tour csapat is, mint például a Quick Step és a Saxo Bank beleértve kimagasló sporteredményeket elérő versenyzőket is, mint Fabian Cancellara és az elmúlt években csúcsra jutott testvérpár Andy és Frank Schleck.

 

80970-01interview.jpg

 

A BG (Body Geometry) Fit célja a kerékpáros és a kerékpár tökéletes összhangja. Röviden „a hatékonyabb, dinamikus, a lehető legkényelmesebb és a minél hosszabb távú kerékpározás, a sérülések elkerülése valamint a meglévő problémák korrigálása”

A felmérés és a beállítások három fázisban történnek:
1, Előzetes beszélgetés az elérendő célokról, esetleges problémákról, anamnézis.
2, Fizikai állapotfelmérés. (lábstruktúra, csontok és izomzat, hajlékonyság, ajánlások esetleges korrekciókra)
3, A kerékpár beállítása.

 

80970-02mericke.jpg

 

A 3 órás procedúra bevezető áron 15.000 Ft-ért érhető el bárki számára, aki szeretné tudományosan magához passzíttatni a kerékpárját! Bővebb infóért és részletekért Klikk ide!
A BG Fit Magyarországon elsőként,
Budapesten a Bringalandban érhető el! 

 

Olvass többet a témáról: kerékpár beállítás

Ajánló